Tgrt Haber
25 Eylül 2021 17:36

İşte Galatasaray'ın muhtemel Göztepe maçı 11'i...

Son dakika spor haberi: Süper Lig'de 7. hafta mücadeleleri sürüyor. Galatasaray sahasında, İzmir ekibi Göztepe'yi konuk edecek. 4 haftalık galibiyet hasretine son vermek isteyen Aslan'da tek hedef 3 puan. Mücadele yarın 19.00'da oynanacak. Zorlu karşılaşma öncesi Fatih Terim, ilk 11'ini büyük oranda belirledi.

İşte Galatasaray'ın muhtemel Göztepe maçı 11'i...
Süper Lig,Galatasaray,Göztepe,İzmir,Fatih Terim,ilk 11

Süper Lig'de heyecan 7. hafta maçlarıyla devam ediyor. Sezona büyük bir yenilenme ve gençleşme operasyonuyla başlayan ve şampiyonluğun güçlü adaylarından olan ancak son 4 lig maçından yalnızca 2 puan çıkartabilen Galatasaray, Göztepe'yi konuk edecek. Sezona büyük umutlarla giren ve ilk iki maçından galibiyetle ayrılan Aslan, Göztepe'yi yenip kaos ortamından kurtulmak ve yükselişe geçmek istiyor.

Teknik adam değişikliğine giden konuk ekip Göztepe'de de işler yolunda gitmiyor. Sarı-kırmızılılar, Başakşehir'i son dakikalarda bulduğu gollerle mağlup etmesinin ardından önce İzmir derbisinde Altay'a son hafta ise sahasında Hatayspor'a mağlup olmuştu. İzmir ekibi de Galatasaray karşısında çıkış arıyor.

İŞTE İLK 11

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim karşılaşma öncesi ilk 11'ini büyük oranda belirledi. İşte G.Saray'ın muhtemel Göztepe maçı 11'i: Muslera, Yedlin, Nelsson, Luyindama, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Cicaldau, Morutan, Kerem, Halil.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...