Tgrt Haber
11 May 2014 18:08

İşte Trabzonspor - Galatasaray maçının ilk 11'leri

Süper Lig'in 33. haftasında Şampiyonlar Ligi'ne direkt gitmek için uğraşan Galatasaray, 4. sıradaki yerini kaybetmek istemeyen Trabzonspor'a konuk oluyor.

İşte Trabzonspor - Galatasaray maçının ilk 11'leri
galatasaray,trabzonspor,galatasaray trabzonspor maçı,galatasaray trabzonspor maçı ne zaman,galatasaray trabzonspor maçı saat kaçta,galatasaray trabzonspor maçı hangi kanalda,süper lig,galatasaray maçı,trabzonspor maçı,ilk 11 leri,

TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Aykut, Mustafa Y, Caner, Bourceanu, Özer, Yusuf, Olcan, Adrian, Henrique
GALATASARAY: Muslera, Semih, Chedjou, Hakan Balta, Telles, Sabri, Yekta, Selçuk, Melo, Sneijder, Burak
Galatasaray, Trabzonspor'u yener, Beşiktaş ise Elazığ deplasmanında puan kaybederse sarı-kırmızılı takım ligi ikinci sırada bitirmeyi garantileyecek.İki takım daha önce 108 defa karşı karşıya geldi. Bu maçlardan 49'unu Galatasaray, 33'ünü Trabzonspor kazanırken, 26'sı ise beraberlikle sonuçlandı.Mücadele Trabzonspor'un cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuk taraftarlar tarafından izlenebiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...