Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Mart 2014 12:53 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

İşte Türkiye-İsveç maçının ilk 11'leri

A Milli Takımımız, yeni yılın ilk maçını Ankara'daki 19 Mayıs Stadı'nda İsveç'le yapacak,

İşte Türkiye-İsveç maçının ilk 11'leri
türkiye maçı,türkiye isveç maçı,ilk 11 ler,türkiye isveç maçı,

Bu stattaki son maçını 20 Ağustos 2003’te 2-0 kazanılan Moldova karşısında oynayan Milliler, Ankara’da bugüne kadar 27 mücadelede 13 galibiyet, 5 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Attığı 48 gole karşılık ise kalesinde 33 gol gördü. Kadrosunda Zlatan İbrahimovic gibi bir dünya yıldızını bulunduran İsveç ’le yapacağımız hazırlık sınavını Sırbistan’dan Milorad Mazic yönetecek. Milovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic’in yardımcı hakem, FIFA kokartlı hakemlerimizden Bülent Yıldırım ise dördüncü hakemlik görevini üstlenecek.
Tüm biletler tükendi
Ay-Yıldızlılar’ın, İsveç’le yapacağı karşılaşmaya Ankaralı futbolseverlerin büyük ilgi göstereceği öğrenildi. 19 bin kişi kapasiteli Ankara 19 Mayıs Stadı’nda milli maç için satışa çıkan biletlerinin hepsinin satıldığı ifade edildi. Konuyla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, “18 Şubat’ta internet üzerinden satışa çıkan biletler, maça 48 saatten az bir süre kala tükendi” denildi.
TÜRKİYE: Onur, Gökhan Gönül, Semih, Ersan, Caner, Arda, Nuri, Selçuk, Olcan, Umut, Burak
T.D.: Fatih Terim
İSVEÇ: Isaksson, Antonsson, Nilsson, Bengtsson, Krafth, Elm, Larsson, Wernbloom, Erkan, Elmander, İbrahimovic
T.D.: Erik Hamren
STAT: 19 Mayıs
SAAT: 20.30

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...