Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 May 2022 20:44 - Güncelleme : 25 May 2022 21:20

Jan Olde Riekerink'in takımı TFF 2. Lig'e yükseldi

Bir dönem Galatasaray'da teknik direktörlük yapan Jan Olde Riekerink'in CEO'luğunu yaptığı İskenderunspor, TFF 3. Lig 2. Grup play-off finalinde Iğdırspor'u yenerek TFF 2. Lig'e yükselmeyi başardı.

Jan Olde Riekerink'in takımı TFF 2. Lig'e yükseldi
Jan Olde Riekerink,İskenderunspor,TFF 2. Lig

Eryaman Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın normal süresi karşılıklı gollerle 1-1 bitti. Iğdır FK 15'te Suat Kaya ile öne geçti, İskenderunspor 41'de Enes Soy ile karşılık verdi.

Normal sürede eşitlik bozulmayınca uzatma devresine gidildi. Tarafların birbirine üstünlük kuramamasının ardından penaltı atışlarına geçildi. İskenderunspor penaltılarda 7-6 üstünlük kurdu ve şampiyonluğunu ilan etti.

Jan Olde Riekerink'in takımı TFF 2. Lig'e yükseldi

İSKENDERUNSPOR KUPASINI ALDI

TFF 3. Lig 2. Grup play-off finalinde Alagöz Holding Iğdır FK'ye penaltılarda üstünlük sağlayarak TFF 2. Lig'e yükselen İskenderunspor, kupasını düzenlenen törenle aldı.

Ankara'daki Eryaman Stadı'nda oynanan maçın ardından kupa ve madalya seremonisi yapıldı.

Hatay ekibine kupasını Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Düşmez verdi.

Maçın son penaltı atışından sonra büyük bir sevinç yaşayan İskenderunsporlu futbolcular ve teknik heyet, mutluluğunu seremonide de yaşadı. Futbolcular kupayı da aldıktan sonra taraftarlarının yanına giderek elde edilen başarıyı kutladı.

Jan Olde Riekerink'in takımı TFF 2. Lig'e yükseldi

İSKENDERUN'DA ŞAMPİYONLUK COŞKUSU!

İskenderunspor'un TFF 3. Lig 2. Grup play-off finalinde Alagöz Holding Iğdır FK'ye penaltılarda üstünlük sağlayarak TFF 2. Lig'e yükselmesi, Hatay'ın İskenderun ilçesinde coşkuyla kutlanıyor.

Atatürk Anıt Alanı'nda toplanan taraftarlar, ellerinde meşale ve bayraklarla takımın üst lige çıkışının sevincini yaşadı.

Bazı taraftarlar araçlarıyla konvoy yaparken, bazıları da "Şampiyon İskenderun", "Şehitler ölmez vatan bölünmez" şeklinde sloganlar attı.

Taraftarlar, takımın kente gelişini beklemeye başladı.

Jan Olde Riekerink'in takımı TFF 2. Lig'e yükseldi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...