Tgrt Haber
10 Ocak 2022 19:12

Jason Denayer sürprizi! Galatasaray ve Trabzonspor peşinde...

Son dakika transfer haberi: Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray ve Trabzonspor transferde yine karşı karşıya geldi. Her iki ekip, daha önce Galatasaray forması da giyen Jason Denayer'i kadrosuna katmak istiyor. Avrupa'dan da teklifler alan 26 yaşındaki oyuncu için Newcastle United da devrede...

Jason Denayer sürprizi! Galatasaray ve Trabzonspor peşinde...
Süper Lig,Trabzonspor,Galatasaray,Jason Denayer

Süper Lig'de en yakın takipçisinin 10 puan önünde zirvede yer alan Trabzonspor, transfer çalışmalarına da hızlı başladı. Aynı zamanda bordo-mavili takımın, 22 puan gerisinde yer alan ve zirveden oldukça uzaklaşan Galatasaray, gelecek sezonların kadrosunu kurmak adına transfer çalışmalarına devam ediyor.

JASON DENAYER SÜRPRİZİ!

Fransız basınından L'Equipe'in haberine göre, Ligue 1 ekiplerinden Lyon'da forma giyen Jason Denayer için hem Galatasaray hem de Trabzonspor devreye girdi. her iki takım da 26 yaşındaki stoperi kadrosuna katmak istiyor ama Denayer'e Avrupa'dan da ciddi teklifler var... Newcastle United'ın da transfer etmek istediği Belçikalı oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

GALATASARAY'A SICAK BAKIYOR

Daha önce Galatasaray forması giyen Jason Denayer eğer Lyon ile sözleşme uzatmazsa, sarı-kırmızılı takımda oynamaya sıcak bakıyor. Bir dönem Galatasaray'a transfer sürecinde havalimanında sabahlayan Denayer, sarı-kırmızılı taraftarların sevdiği bir isim... Bu sezon 17 maçta süre alan başarılı oyuncu, 3 gol ve 1 asistle oynadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...