Tgrt Haber
07 Mart 2022 22:53 - Güncelleme : 07 Mart 2022 23:22

Joachim Löw'de mutlu son! Fenerbahçe açıklamaya hazırlanıyor...

Son dakika spor haberi: Fenerbahçe gelecek sezon için anlaşma sağladığı Joachim Löw'ü açıklamaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertlilerin bu hafta içinde duyuruyu yapacağı iddia ediliyor.

Joachim Löw'de mutlu son! Fenerbahçe açıklamaya hazırlanıyor...

Bu sezon için şampiyonluk umudunu kaybeden Fenerbahçe'de gelecek sezonun planlamasında ince elenip sık dokuluyor. Vitor Pereira ile yolları ayırdıktan sonra geçici olarak İsmail Kartal ile anlaşan sarı-lacivertlileri gelecek sezon Joachim Löw'ün çalıştıracağı kesinleşmek üzere...

Ajansspor'un duyurduğu habere göre; Başkan Ali Koç, her konuda anlaşma sağladığı eski Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw ile imzaları atmaya hazırlanıyor. İmzalar atıldıktan sonra bu hafta içi duyurunun yapılması bekleniyor.

LÖW'ÜN PROJESİNDE KARTAL DA VAR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Löw için "Projesiyle gelecek uzun vadeli hoca. Uzun zamandır kulüp takımı çalıştırmadı. bu yüzden Löw şu an ikisi aktif olarak çalışan 3 teknik direktörle gelmek istiyor. Ocak ayında gelmemesinin nedeni de bu" demişti.

Löw'ün projesinde Türkiye'yi bilen isim olarak İsmail Kartal bulunuyor.

GURBETÇİ AĞI İLE GELECEK

Löw, Ali Koç ile yaptığı görüşmelerde "Fenerbahçe'nin bir futbol kültürü oluşturması gerekiyor. İlk geldiğimde Fenerbahçe Avrupa'da daha çok biliniyordu. Ben eski güçlü Fenerbahçe'yi yaratmak için projem hazır" ifadesini kullanmıştı.

Başkan Ali Koç da "Joachim Löw, bize elinde çok büyük bir gurbetçi profili olduğunu söyledi. Bu isimler normalde Almanya'dan ayrılmak istemiyor. Ancak Joachim Löw, İstanbul'a gelirse onunla çalışacaklarını söylemişler" ifadelerini kullanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...