Tgrt Haber
26 May 2022 21:42 - Güncelleme : 26 May 2022 22:07

Jorge Jesus eski öğrencisini Fenerbahçe'ye getiriyor!

Fenerbahçe transfer haberleri: Sarı-lacivertliler transfer listesinde yer alan tüm isimlerle temaslarını sıklaştırdı... Brezilya basını ismi yıllardır Türk kulüpleriyle anılan Gabriel Barbosa'yı Fenerbahçe'ye yazdı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Jorge Jesus eski öğrencisini Fenerbahçe'ye getiriyor!
Gabriel Barbosa,Gabigol,Jorge Jesus,Fenerbahçe

Yeni teknik direktör Jorge Jesus 2019-20'de Brezilya'nın Flamengo takımında Gabigol'ün hocasıydı. Gabriel Barbosa ve Jorge Jesus adeta baba oğul gibi...

"Portekizli teknik adam Brezilya tatilinde eski öğrencilerinden sadece Gabigol ile görüştü. Aslında oyuncunun Flamengo'dan ayrılmaya niyeti yoktu. Ancak söz konusu Jorge Jesus olunca işler değişti" ifadeleri haberlere yansıdı.

"AVRUPA'YA DÖNMEK İSTİYOR"

Brezilyalı gazeteci Renato Mauricio Prado, "Jesus'un Fenerbahçe'nin başına geçmesi halinde, Türk takımının çok iyi bir maaş teklif edeceğini de düşünürsek, Flamengo'nun Gabigol'u kaybetme tehlikesinin son derece yüksek olduğunu söyleyebilirim. Yıldız futbolcu yeniden Avrupa'ya dönmeye hazır. Bundan şüphem yok" ifadelerini kullandı.

Jorge Jesus eski öğrencisini Fenerbahçe'ye getiriyor!

EN İYİ DÖNEMİNİ JORGE JESUS İLE GEÇİRDİ

Brezilya basınında yer alan diğer haberlerde ise Fenerbahçe'nin Jorge Jesus'u yeni teknik direktör olarak resmen açıklaması halinde yıldız golcünün bavullarını toplamaya başlayacağı iddia edildi.

2019'dan beri Kırmızı-Siyahlılar'ın formasını giyen 25 yaşındaki oyuncu, 150 resmi maçta 99 gol atarken, 28 de asist yaptı. Gabigol, kariyerinin en iyi dönemini ise Jorge Jesus yönetiminde geçirdi ve 40 resmi maçta 32 gol, 14 asistle 4 kupalı sezonun kahramanı oldu.

FORVETİN HER BÖLGESİNDE OYNAYABİLİYOR

Gabriel Barbosa (Gabigol), kariyerine forvet arkası olarak başladı. Kanatlarda da görev yapabilen Brezilyalı yıldız futbolcu, Flamengo'da forvet olarak görev aldı. Ancak teknik direktör Paulo Sousa, Copa Libertadores'te önceki gece Sporting Cristal ile oynanan ve 2-1 kazanılan maçta Gabigol'u oyun kurucu olarak görevlendirdi. 25 yaşındaki oyuncu, bu bölgede de çok iyi bir performans sergiledi. Transfer edilmesi halinde Brezilyalı yıldızın, Jorge Jesus'un hücumdaki en önemli jokeri olması bekleniyor.

Şimdiden adını Flamengo tarihine yazdıran 25 yaşındaki oyuncu bu sezon da çok formda... Sambacı, 27 maçta 15 gol atıp, 2 asist yaptı.

Real Madrid'in yedek golcülerinden Mariano Diaz da Fenerbahçe'nin temas halinde olduğu isimlerden...

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...