Tgrt Haber
18 May 2022 21:31 - Güncelleme : 18 May 2022 22:01

Jorge Jesus, Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jorge Jesus, son detayları görüşmek üzere İstanbul'a geliyor... Başkan Ali Koç'la yüz yüze görüşme yapacak olan 69 yaşındaki çalıştırıcı hafta sonu İstanbul'da olacak.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Jorge Jesus, Fenerbahçe için İstanbul'a geliyor
Fenerbahçe,Jorge Jesus

Fenerbahçe'nin uzun süredir görüşme halinde olduğu Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, başkan Ali Koç'un daveti üzerine İstanbul'a geliyor...

Portekiz basınından O Jogo'nun haberine göre; Ali Koç video konferans yoluyla Jorge Jesus ile görüştü. Koç deneyimli çalıştırıcı ile yüz yüze görüşmek için İstanbul'a davet etti. Jesus bu teklifi kabul etti.

Jorge Jesus ailesiyle İstanbul'a gelecek ve Ali Koç ile görüşmelere devam edecek. Fenerbahçe'nin ligde ikinciliği büyük ölçüde garantilemesi ve Şampiyonlar Ligi'ne katılma ihtimali Portekizli teknik direktörü sarı-lacivertliler ile anlaşmaya yaklaştırıyor. Habere göre iki taraf maaş ödemeleri ve ücretleri görüşecek.

LUGANO'NUN SÖZLERİ KAFA KARIŞTIRDI

Fenerbahçe'nin unutulmaz stoperlerinden Diego Lugano, Brezilya basınına yaptığı açıklamada Jesus'un kariyerine Brezilya'da devam edeceğini söylemişti. Sao Paulo efsanesi de olan Uruguaylı eski yıldız, Fenerbahçe iddialarını "zayıf ihtimal" olarak nitelemişti.

Sarı-lacivertli kaynaklara göre ise, Jorge Jesus transfer için Ali Koç'tan cömert bir transfer bütçesi istedi. Koç da Kim, Szalai ve Altay gibi isimlerin yüksek bedellere satılacak olmasını teminat gösterip Portekizli'yle el sıkıştı. Şimdi ise geriye son tur görüşmeleri kaldı. İki tarafın avukatlarının da yer alacağı görüşme sonrası imzalar atılacak.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...