Tgrt Haber
13 May 2022 21:16 - Güncelleme : 13 May 2022 21:40

Jorge Jesus, Fenerbahçe'ye süper yetenek getiriyor!

Fenerbahçe yaz transfer döneminde Miguel Crespo ve Kim Min Jae'yi transfer ederek az maliyetle potansiyelli isimleri kadrosuna katmıştı. Başkan Ali Koç'un büyük oranda anlaşma sağladığı teknik direktör Jorge Jesus, sarı-lacivertli kulübe Crespo ve Kim Min Jae gibi potansiyeli yüksek ve ileride gelir edilebilecek oyuncular getirmek istiyor.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: NTV Spor
Jorge Jesus, Fenerbahçe'ye süper yetenek getiriyor!

Fenerbahçe, sezona Portekizli Vitor Pereira ile başlamıştı. Pereira, Çin’den Kim Min-Jae’yi, ülkesinden ise Estoril forması giyen Miguel Crespo’yu transfer ettirmişti. Sadece 1.5 milyon Euro'ya alınan Uruguaylı oyuncu sezona damgasını vururken  Avrupa’dan önemli kulüplerin de radarına girdi. Aynı şekilde Güney Koreli savunmacının da Roma ve Newcastle United gibi dev kulüpler peşinde...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç geçtiğimiz haftalarda görüşme yaptığı teknik direktör Jorge Jesus ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Sarı-lacivertli takımın başına geçmek için gün sayan Portekizli teknik adam potansiyeli yüksek süper yeteneği Fenerbahçe'ye getirmek istiyor.

Portekiz basınında yer alan iddialara göre; Ünlü hocanın gözdesi Gil Vicente forması giyen Samuel Lino... Brezilyalı oyuncu bu sezon Portekiz Ligi’ne damga vuran isimlerden biri oldu. Jorge Jesus’un analiz ekibinin 22 yaşındaki yıldızı yakından takip ettiği de belirtildi.

Jorge Jesus, Fenerbahçe'ye süper yetenek getiriyor!

JESUS'UN İLK TALEBİ: LİNO...

Tecrübeli teknik adamın Fenerbahçe’ye resmen imzayı attıktan sonra yönetimden ilk olarak Lino’yu isteyeceği öne sürüldü. Kanatlarda ve forvette görev yapan Sambacı, bu sezon 37 resmi maçta 14 gol atıp, 5 de asist yaptı. 22 yaşındaki oyuncu, Fran Navarro ve Pedrinho ile birlikte Gil Vicente’nin ligi 5. sırada bitirmeyi garantilemesinde büyük pay sahibi oldu.

YÖNETİMİN TRANSFER STRATEJİSİNE UYUYOR

Portekiz ekibinin Samuel Lino için 5 milyon Euro talep etmesi bekleniyor. Transferi kolaylaştırmak için Jesus’un bizzat devreye girebileceği belirtildi. Fenerbahçe, son dönemde Szalai, Kim, Crespo, Osayi- Samuel gibi oyuncuları düşük maliyetle transfer edip piyasa değerlerini katlamayı başardı. Lino'nun da sarı-lacivertli yönetimin bu stratejisine fazlasıyla uyabilecek bir oyuncu olabileceği ifade edildi.

Kaynak: NTV Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...