Tgrt Haber
12 May 2022 08:20 - Güncelleme : 12 May 2022 08:25

Fenerbahçe Jorge Jesus'la iki yıllığına anlaştı! İşte sözleşmenin detayları

Fenerbahçe, Jorge Jesus ile 2 yıllığına anlaştı. Jesus ve ekibinin Fenerbahçe’ye iki yıllık maliyeti de belli oldu. Yeni teknik hocaya ve ekibine yıllık 7 milyon eurodan 2 yılda 14 milyon euro verecek. Resmi açıklama ise Pazar günü oynanacak olan Fatih Karagümrük maçı sonrası yapılacak.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Fenerbahçe Jorge Jesus'la iki yıllığına anlaştı! İşte sözleşmenin detayları

Kanarya’da hem heyecan var hem de değişim sancıları. Heyecanın sebebi, teknik adamlığa dünyaca ünlü antrenör Jorge Jesus’un getirilecek olması. Ki, bu konuda Başkan Ali Koç uzun süredir mesai harcıyor, Portekiz’e seferler düzenliyordu. Görüşmelerin olumlu sonuç verdiği Brezilya basınında yer aldı. Jesus ve ekibiyle iki sezon için el sıkışıldı. Fenerbahçe Kulübü, yeni teknik adama ve ekibine yıllık 7 milyon euro verecek ve sözleşme süresi de iki yıl. Resmî açıklama da Fatih Karagümrük maçı sonrası.

CEP YAKAN İKİ İSİM

Yeni sezonda takımı Portekizli teknik adama teslim edecek olan sarı lacivertliler, ayrıca kadroda revizyona da gidecek. Yönetimi en çok zorlayacak isimler Mesut ve Gustavo. Gelen kısmında bunlar yaşanırken takımdan da gidecekler var. Maliyet açısından bakıldığında sarı lacivertlileri zorlayacak iki isim görünüyor. Onlar da Mesut Özil ve Luiz Gustavo. Yönetim yeni sezonda düşünmediği ve yıllık maliyeti 7 milyon avroyu aşan iki isimle görüşerek, yollarını ayırmayı planlıyor. Özil, MLS Ligi takımlarından Los Angeles FC’nin teklifine sıcak bakmıyor. Bir yılı daha bulunan Gustavo’yu da Fransız ekibi Lens istiyor ama bonservis bedeli ödemeden. Ona da yönetim soğuk.

SAVUNMAYA POROZO HAMLESİ

Eldeki stoperleri Min Jae Kim ve Attila Szalai’nin Avrupa kulüplerinin yakın takibinde olması Fenerbahçe’yi yeni arayışlara yönlendirdi. İki isimden yüksek bonservis bedeli beklentisi olan sarı lacivertliler satış ihtimaline karşılık Boavista’nın 21 yaşındaki stoperi Jackson Porozo’yu gündemine aldı. Ekvadorlu stoper de Kanarya’ya sıcak bakıyor.

Fenerbahçe Jorge Jesus'la iki yıllığına anlaştı! İşte sözleşmenin detaylarıJackson Porozo

FORVET ATAĞI: MARİANO DİAZ YOKLAMASI!

Hücum bölgesini zenginleştirmek isteyen Fenerbahçe’de Mariano Diaz gündemde. Real Madrid forması giyen 28 yaşındaki Dominik Cumhuriyetli golcü futbolcunun kulübüyle bir yıllık daha mukavelesi bulunuyor. 22 maçta süre alan ve sadece 4 golü bulunan Diaz, sürekli forma giyebileceği bir kulüp istediği için transfer ihtimali yüksek.

Fenerbahçe Jorge Jesus'la iki yıllığına anlaştı! İşte sözleşmenin detaylarıMariano Diaz

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...