Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Ağustos 2021 17:15

Juventus'a veda eden Ronaldo Manchester City yolcusu

Juventus'un dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo, İtalyan ekibine veda etti. Takım arkadaşlarına veda eden Portekizli yıldız, ayrılmak istediğini hocası Allegri'ye resmen bildirdi. Allegri ayrılığı doğrularken, İtalyan basını Ronaldo'nun yeni sezonda İngiltere'de forma giyeceğini duyurdu.

Juventus'a veda eden Ronaldo Manchester City yolcusu
ronaldo,transfer,juventus

Lionel Messi'nin Barcelona'dan ayrılıp PSG'ye transfer olmasından sonra dünya futbolunda bir başka önemli gelişme daha yaşanıyor. İtalyan devi Juventus'ta beklediğini bulamayan Cristiano Ronaldo, takımdan ayrılmak istediğini resmen bildirdi. Kulislerde Ronaldo'nun da Messi ve Neymar'lı PSG'ye gideceği iddiaları dolaşırken, İtalyan basını yıldız futbolcunun Ada yolcusu olduğunu duyurdu.

Juventus'a veda eden Ronaldo Manchester City yolcusu

HOCASI AYRILIĞI RESMEN AÇIKLADI

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Juventus'un teknik direktörü Massimiliano Allegri, Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo'nun takımdan ayrılmak istediğini kendisine söylediğini açıkladı. Allegri, Juventus'un Serie A'nın 2. haftasında sahasında Empoli ile yapacağı maç öncesi düzenlediği basın toplantısında, siyah-beyazlı takımdaki geleceği bir süredir tartışma konusu olan Ronaldo'ya dair açıklamalarda bulundu.

Allegri, "Siz sormadan ben söyleyeyim. Dün Cristiano, bana burada kalma niyetinin olmadığını söyledi. Bugün antrenmana çıkmadı, yarın da kadroda olmayacak." dedi.

Juventus'a veda eden Ronaldo Manchester City yolcusu

"RONALDO TERCİHİNİ YAPTI"

Ronaldo'nun bu tercihi konusunda hayal kırıklığına uğramadığını belirten Allegri, "Kendi tercihini yaptı. Sivori, Platini, Del Piero, Zidane, Buffon Juventus'tan gelip geçti. Bu bir hayat yasasıdır. Juventus kalıcı olandır ve önemli olan sonuç almaktır. O kendi katkısını verdi ve şimdi başka bir yola gidiyor. O, büyük bir şampiyon. Kendisine oynayacağı takımda başarılar diliyorum. Juventus'a verdikleri için ona sadece teşekkür edebiliriz. Hayat devam ediyor." diye konuştu.

Allegri, Ronaldo'dan sonra takımdaki diğer oyuncuların sorumluluklarının artacağını, bundan sonra maçları kazanmalarını sağlayacak doğru bir zihinsel dengeye ulaşacaklarını ifade etti.

İTALYAN BASINI YENİ DURAĞINI AÇIKLADI

İtalyan basını, 36 yaşındaki Portekizli yıldızın Manchester City'ye transfer olacağını yazdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...