Tgrt Haber
30 Temmuz 2021 11:05

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Kaan Ayhan yarışı! Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; İtalyan basını, Kaan Ayhan’ın Türkiye’ye yakın olduğunu yazdı. Haberde Fenerbahçe’nin transferde bir adım önde olduğu ifade edilirken, Galatasaray’ın da devreye girdiği ileri sürüldü. Sassuolo'nun yıldız futbolcunun transferinde 5 milyon euro bonservis beklediğinin altı da çizildi.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Kaan Ayhan yarışı! Son dakika transfer haberleri
Kaan Ayhan,Fenerbahçe,Galatasaray

Milli Takım'ın güçlü savunma hattının son yıllarda vazgeçilmezleri arasında yer alan Kaan Ayhan için İtalya basınında önemli haberler yer aldı. Uzun süredir Türk takımlarının gündeminde olan 26 yaşındaki oyuncunun transferi konusunda ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray'ın yarıştığı ileri sürüldü.

Sarı-laciverlilerin bu transferde bir adım önde olduğu belirtilirken, Galatasaray'ın da temaslarını sürdürdüğü kaydedildi. Kaan'ın 2024'e kadar sözleşmesinin bulunduğu Sassuolo'nun bu oyuncunun transferinde 5 milyon euro bonservis beklediği, Fenerbahçe'nin ise 3 milyon euro'nun üstüne çıkmadığı vurgulandı.

Stoper olarak oynamasının yanı sıra ön libero ve sağ bekte de görev yapan yıldız futbolcu, geçtiğimiz sezon İtalya Serie A'da 19 maçta 785 dakika sahada kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...