Tgrt Haber
11 Ağustos 2022 18:20 - Güncelleme : 11 Ağustos 2022 19:00

Kaan Ayhan'ı şoke eden teklif: 'Ortalığı karıştır!'

Son dakika spor haberleri: Bir Türk kulübü başkanının Kaan Ayhan'ın transferinin gerçekleşebilmesi adına milli futbolcudan etik dışı bir talepte bulunduğu iddia edildi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Kaan Ayhan'ı şoke eden teklif: 'Ortalığı karıştır!'
Kaan Ayhan,transfer

İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo'da forma giyen ve Süper Lig devlerinin radarında olan Kaan Ayhan'ı şaşkına çeviren bir teklif yapıldığı öne sürüldü.

Bir Türk kulübü başkanının transferi kolaylaştırmak adına milli futbolcudan takım içerisinde huzursuzluk çıkarmasını istediği ifade edildi.

Gazeteci Gökmen Özcan, yaşanan olayı Tivibuspor'da şu şekilde aktardı:

"ORTALIĞI KARIŞTIRMASI İSTENİYOR"

"Oyuncunun Almanya'daki evine, ailesinin yanına bir başkan gidiyor. Maddi şartlar ve Sassuolo'nun talepleri soruluyor. O kulüp başkanı da 'Kaan Ayhan Sassuolo'da biraz problem çıkarsın. 'Ben bu maçta oynamak istemiyorum, hocayla çalışmaktan rahatsızım' şeklinde yönetime şikayetlerde bulunsun' diyor. Ortalığı karıştırsın isteniyor."

"DEHŞET VERİCİ"

"Oyuncu cephesi de böyle bir durumun kesinlikle mümkün olmayacağını söylüyor. Bu talep oyuncu cephesinde dehşet verici olarak karşılanıyor. Tabii ki kabul edilmiyor. Türkiye'den biraz yan yollarla çözülmeye çalışılıyor bu transferler ama böyle bir durum söz konusu değil."

https://twitter.com/tivibuspor/status/1557703453790593025

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...