Tgrt Haber
24 Aralık 2021 19:14

Kadıköy'de protesto hazırlığı! Ali Koç...

Son dakika haberi: Süper Lig'in 18. haftasında Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalarak zirvedeki Trabzonspor ile arasındaki puan farkı 16'ya çıkan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, taraftarların hedefi haline geldi. Sarı-lacivertli taraftarların, Yeni Malatyaspor maçında Ali Koç ve yönetimi protesto etmeye hazırlandığı belirtildi.

Kadıköy'de protesto hazırlığı! Ali Koç...
Ali Koç,Yeni Malatyaspor,Kadıköy,Fenerbahçe

Sarı-lacivertli taraftarlar, Yeni Malatyaspor ile Kadıköy'de oynanacak ilk yarının son maçında tribünleri takıma destek vermek için değil, Ali Koç'u istifaya davet etmek için dolduracak.

Fenerbahçe taraftarının Ali Koç'a olan tepkisi giderek büyüyor. Göreve geldiği günden bu yana sportif anlamda sarı-lacivertli camiaya verdiği sözleri tutamayan Başkan Ali Koç'un istifası isteniyor.

Saracoğlu tribününü aşan isyan, camiayı dört koldan sarmış durumda. Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe dernekleri, sosyal medya hesapları Ali Koç'u istifaya davet ederken taraftarlar, Kadıköy'deki Yeni Malatya maçında protestoları zirve noktasına taşımak üzere örgütleniyor.

'ALİ KOÇ İSTİFA SESLERİ' YÜKSELECEK!

Fenerbahçe 2000 Derneği Başkanı Şevket Yılmaz'ın ardından eski yönetici ve başkan adaylarından Hulusi Belgü de Ali Koç'a olağanüstü genel kurul çağrısında bulundu.

Taraftarlar change.org'ta Ali Koç'un kongre kararı alıp istifa etmesi için imza kampanyası başlattı. Sosyal medya, "Ali Koç İstifa" başlıklarıyla yıkılırken Malatya karşılaşmasında tribünler takımı desteklemek için değil, Ali Koç'u protesto etmek için dolacak. Taraftarlar başlama düdüğüyle birlikte "Ali Koç istifa" tezahüratında bulunacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...