Tgrt Haber
13 Temmuz 2022 12:19 - Güncelleme : 13 Temmuz 2022 13:29

Kadro dışının nedeni ortaya çıktı: Mesut Özil'den İsmail Kartal: Sen kimsin!

Son dakika spor haberi: Süper Lig'de 20 Ocak 2022'de oynanan Konyaspor maçının ardından Mesut Özil ve Ozan Tufan yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakılmıştı. İsmail Kartal ile ünlü yıldız arasında soyunma odasında yaşanan olay diyaloglar ortaya çıktı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Kadro dışının nedeni ortaya çıktı: Mesut Özil'den İsmail Kartal: Sen kimsin!
İsmail Kartal,Mesut Özil,Fenerbahçe

Milliyet yazarı Attila Gökçe, "Mutsuz öykü: Mesut ve Ozan" başlıklı yazısında, İsmail Kartal ile yıldız futbolcu arasında soyunma odasında yaşanan ve iki oyuncunun kadro dışı kalmasıyla sonuçlanan diyaloğu aktardı. İşte yazıdan bölüm:

20 Mart 2022… Saraçoğlu Ülker Stadı’ndaki maçın ilk yarısı oldukça keyifsiz… Konyaspor 35. dakikada Bytytqi ile 1-0 öne geçiyor. Fenerbahçe ilk yarıyı geride kapatıyor. Tribünlerde hoşnutsuzlukla başlayan mırıltılar sonrasında protest homurdanmaya dönüşüyor.

Teknik Direktör İsmail Kartal, soyunma odasında taktik değişiklikleri anlatırken Mesut Özil’e de “Çıkıyorsun… Pelkas, sen de oyuna giriyorsun” diyor.

'SEN KİMSİN Kİ BENİ OYUNDAN ALACAKSIN!'

Sessizlik… Sonra Mesut Özil’in öfkeyle dillendirdiği sözler:
“-Sen kimsin ki beni oyundan alacaksın!”

Ortalık karışıyor sesler yükseliyor. Soyunma odasında iki tecrübesiz yönetici var. Onlar şaşkınlıktan kendilerini alamıyor olaya seyirci kalıyorlar. Ozan Tufan da Mesut’u destekliyor.

'BURAYA BAK, KİMSE BU ARMADAN DAHA BÜYÜK DEĞİL!'

Oyuncuların sakinleştirme çabaları bir yere kadar etkili oluyor ama İsmail Kartal’ın öfkesi, şu sözlerle patlamaya dönüşüyor:

“-Buraya bak, kimse bu armadan daha büyük değil!”

Hoca işaret parmağıyla göğsündeki Fenerbahçe armasını gösteriyor.

Mesut Özil’le Ozan Tufan o günden itibaren kadro dışı... Devre arasındaki tartışmadan sonra Fenerbahçe’nin son oyuncu değişikliğinde çıkan Serdar Dursun… Oyuna giren giren Ozan Tufan.. Kazanan Fenerbahçe. Goller Kim Min Jae ile Pelkas'tan…

Kadro dışının nedeni ortaya çıktı: Mesut Özil'den İsmail Kartal: Sen kimsin!

OZAN HULL CİTY'YE, MESUT BAŞAKŞEHİR'E...

Süper Lig'de geçen sezonun 30. haftasında Fenerbahçe 1-0 yenik duruma düştüğü karşılaşmada Konyaspor'u 2-1 mağlup etmişti. 20 Mart'ta oynanan karşılaşmanın ardından galibiyetten çok en çok konuşulan konu Mesut Özil ve Ozan Tufan'ın yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakılmasıydı...

İki oyuncuya af çıkmazken, Ozan Tufan, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'ye transfer oldu. Yeni teknik direktör Jorge Jesus'un Mesut Özil için olumsuz görüş bildirmesinin ardından Fenerbahçe ile yıldız oyuncu arasında ipler koptu. Ünlü yıldızın Medipol Başakşehir'le görüşmelere başladığı ileri sürüldü.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...