Tgrt Haber
14 Mart 2014 19:22 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:29

Karabük Galatasaray maçı, canlı anlatımı ve canlı detayları GS KARABÜK maçı

Karabükspor sahasında Galatasaray'ı ağırlıyor. 2014'te deplasmanda hiç galip gelemeyen Galatasaray Karabük karşısında kazanmayı hedefliyor. Kardemir Karabükspor, Galatasaray maçı geniş özeti, canlı anlatımı ve canlı detayları için haberimizi inceleyebilir, dilerseniz canlı takip edebilirsiniz. İşte Galatasaray, Karabük maçının detayları.

Karabük Galatasaray maçı, canlı anlatımı ve canlı detayları GS KARABÜK maçı
Kardemir Karabükspor Galatasaray maçı, karabük galatasaray maçı, karabük galatasaray, canlı galatasaray, karabük canlı, canlı maç anlatımı, karabük galatasaray canlı,

Karabükspor sahasında Galatasaray'ı ağırlıyor. 2014'te deplasmanda hiç galip gelemeyen GalatasarayKarabük karşısında kazanmayı hedefliyor. KardemirKarabükspor, Galatasaray maçı geniş özeti, canlı anlatımı ve canlı detayları için haberimizi inceleyebilir, dilerseniz canlı takip edebilirsiniz. İşte Galatasaray, Karabük maçının detayları. Kardemir Karabükspor, evinde Galatasaray'ı ağarlıyor. Galatasaray şampiyonluk yarışını sürdürebilmek ve ilk deplasman galibiyetini alabilmek için Karabük'ü yenmek istiyor. İşte Karabükspor Galatasaray maçının canlı anlatımı ve tüm detayları.
Son haftaların formda takımlarından olan Galatasaray, deplasman karşılaşmasında Kardemir Karabükspor ile karşılaşıyor. Galatasaray, 2014'teki ilk deplasman galibiyetini almak için Karabükspor karşısında.

MAÇIN CANLI ANLATIMI İÇİN TIKLAYINIZ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...