Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Mart 2014 21:55

Karabükspor, Galatasaray maçı geniş maç özeti, Karabük Galatasaray maçı GS

Karabükspor sahasında Galatasaray'ı ağırladı. Galatasaray Karabük karşısında kazanmayı hedefliyordu. Kardemir Karabükspor, Galatasaray maçı geniş özeti, canlı anlatımı ve canlı detayları için haberimizi inceleyebilir maçın geniş özeti ve geniş anlatımına göz atabilirsiniz.

Karabükspor, Galatasaray maçı geniş maç özeti, Karabük Galatasaray maçı GS
Kardemir Karabükspor Galatasaray maçı, karabük galatasaray maçı, karabük galatasaray, canlı galatasaray, karabük canlı, canlı maç anlatımı, karabük galatasaray canlı,

Karabükspor sahasında Galatasaray'ı ağırladı. GalatasarayKarabük karşısında kazanmayı hedefliyordu. KardemirKarabükspor, Galatasaray maçı genişözeti, canlı anlatımı ve canlı detayları için haberimizi inceleyebilir maçın geniş özeti ve geniş anlatımına göz atabilirsiniz.
Kardemir Karabükspor, evinde Galatasaray'ı ağarladı. Galatasaray şampiyonluk yarışını sürdürebilmek ve ilk deplasman galibiyetini alabilmek için Karabük'le karşı karşıya geldi. İşte Karabükspor Galatasaray maçının geniş özeti ve tüm detayları.
Son haftaların formda takımlarından olan Galatasaray, deplasman karşılaşmasında Kardemir Karabükspor ile karşılaştı. Galatasaray, 2014'teki ilk deplasman galibiyetini almak için Karabükspor karşısında almak istiyordu.
MAÇIN GENİŞ ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...