Tgrt Haber
05 Nisan 2014 21:04

Karabük'ten Çaykur Rizespor karşısında altın değerinde 3 puan

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Çaykur Rizespor evinde Kardemir Karabükspor ile karşı karşıya geldi. Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanan mücadeleyi Karabükspor 1-0'lık skorla kazandı.

Karabük'ten Çaykur Rizespor karşısında altın değerinde 3 puan
süper lig maç programı, süper lig, futbol haberleri, süper lig haberleri, futbol, süper lig takımları, maç programı, Kardemir Karabükspor haberleri, Kardemir Karabükspor,

İlk yarısında iki ekibin de pozisyon bulmakta zorlandığı ve 0-0 sonuçlanan mücadelenin ikinci yarısında Karabükspor ataklarını sıklaştırdı. Kırmızı-mavili ekipte 57. dakikada Ahmet İlhan'ın sağ kanattan yaptığı ortaya arka direkte çok güzel bir vuruş yapan Furkan Özçal takımını öne geçirdi ve bu sezon ilk golünü de kaydetti. Bu golün ardından Rizespor cephesi gerginleşirken, kalan dakikalarda iki takımın oyuncuları zaman zaman sert tartışmalar yaşadı. Bu sonucun ardından geçtiğimiz hafta Beşiktaş'ı 1-0 ile geçen Karabükspor, önemli bir 3 puan daha alarak, puanını 42 yaptı ve 4. sıraya yükseldi. 5 maçtır yenilgi görmeyene Çaykur Rizespor ise serisini 6 yapamadı ve 30 puanla 14. basamakta kaldı. Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasonda Karabükspor evinde Akhisar Belediyespor'u konuk edecekken, Çaykur Rizespor ise deplasmanda ligde kalma yolunda büyük önem teşkil eden mücadelede Kayserispor deplasmanına konuk olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...