Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Haziran 2022 09:26 - Güncelleme : 01 Haziran 2022 13:27

Kayserispor'da Hikmet Karaman ile yollar ayrıldı

Son dakika spor haberi: Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın sarı-kırmızılı kulüple olan sözleşmesi sona erdi. Kayserispor, tecrübeli hoca ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı.

Kayserispor'da Hikmet Karaman ile yollar ayrıldı
Kayserispor,Hikmet Karaman

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon 47 puanla 14. sırada yer alan Kayserispor'da, geride kalan sezonun ilk haftası sonrasında Yalçın Koşukavak'ın yerine göreve getirilen ve 1 yıllık sözleşme imzalanan Hikmet Karaman'ın sözleşmesi 31 Mayıs 2022 Salı günü itibariyle sona erdi.

Hikmet Karaman, Kayserispor ile 37 lig maçına çıktı. Bu maçlarda 12 galibiyet, 11 beraberlik, 14 yenilgi alındı. Ligi 47 puanla 14. sırada tamamlayan Hikmet Karaman yönetimindeki Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası'nda da finale yükseldi. Kayserispor, finalde Sivasspor'a kaybetti.

Kayserispor, sözleşmesi sona eren Teknik Direktör Hikmet Karaman ile yeni dönemde yola devam etmeme kararı aldı.

AYRILIK RESMEN AÇIKLANDI

Süper Lig 2021-2022 futbol sezonunun 2. haftasında Kayserispor'da göreve getirilen ve 1 yıllık anlaşma sağlanan teknik direktör Hikmet Karaman ile yeni dönemde devam edilmeyecek. Kayserispor kulübü, yazılı bir açıklama yaparak Karaman ile yeniden anlaşılmayacağını duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada "Teşekkürler Hikmet Karaman. 31.05.2022 (dün) itibariyle sözleşmesi biten Teknik Direktörümüz Hikmet Karaman ve ekibine kulübümüze verdikleri hizmetler için teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz" denildi.

KAYSERİSPOR BAŞKANI BERNA GÖZBAŞI'DAN TEŞEKKÜR

Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından Teknik Direktör Hikmet Karaman için teşekkür paylaşımı yaptı.

Berna Gözbaşı paylaşımında, "Sezon başında yeniden kurduğumuz kadromuz ile ligin 2. haftasından itibaren özveri ile mücadele eden, tüm birikimini ortaya koyan teknik direktörümüz Hikmet Karaman'a bundan sonraki futbol kariyerinde üstün başarılar diliyoruz. Teşekkürler Hikmet hocam" cümleleri kullandı.

Diğer yandan Kayserispor'un Senegalli futbolcusu Mame Thiam da, "Her şey için teşekkürler" mesajı paylaştı.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1531943561071144960

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...