Tgrt Haber
27 Haziran 2022 16:15 - Güncelleme : 27 Haziran 2022 16:52

Kazımcan Karataş'ın maliyeti belli oldu: Galatasaray'a kiralanacak

Transfer haberleri: Altay ile Eyüpspor, Kazımcan Karataş'ın transfer için 20 milyon TL'lik anlaşmaya vardı. 19 yaşındaki sol bekin 2 yıllığına Galatasaray'a kiralanması bekleniyor.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Kazımcan Karataş'ın maliyeti belli oldu: Galatasaray'a kiralanacak
,Altay,transfer,Eyüpspor,Galatasaray

Spor Toto 1. Lig'de mücadele edeceği yeni sezon öncesi transfer yasağının sürmesi nedeniyle sözleşmesi biten oyuncularını yuvada tutmak isteyen Altay, iç transferde ikinci tur görüşmelere başladı.

Kontratları biten 7 yerli oyuncusuyla yaptığı ilk temaslardan sonuç alamayan siyah-beyazlılar, ikinci teklifleri ileterek futbolcuları bu kez ikna etmeyi hedefliyor.

KAZIMCAN KARATAŞ'IN MALİYETİ BELLİ OLDU

NTV Spor'un haberine göre; Altyapısından yetişen Kazımcan Karataş'ın transferi için Eyüpspor'la 20 milyon TL bonservis bedeli konusunda anlaşan İzmir temsilcisi, Şilili sol kanat Rodriguez'den 300 bin dolar, stoper Murat Akça'dan ise 1 milyon TL bonservis geleri elde ederek elini bir nebze olsun rahatlattı.

Eyüpspor'un Kazımcan Karataş'ı Alpaslan Öztürk'ün kiralanması karşılığında yine kiralık olarak 2 yıllığına Galatasaray'a gönderecek. Genç oyuncu için transfer önceliği Galatasaray'da olacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...