Tgrt Haber
15 Kasım 2021 19:16

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray ile sözleşme yeniledi! İşte serbest kalma bedeli...

Son dakika Galatasaray haberi: Fatih Terim'in 3. Lig'den kadrosuna kattığı Kerem Aktürkoğlu, hem Galatasaray hem de Milli Takım'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Sarı-kırmızılılar uzun süredir sözleşme imzalamak istediği ve Avrupa ekiplerinden teklifler alan genç futbolcu ile anlaşma sağladı. Kerem'in sözleşmesi 2026 yılına kadar uzatılacak.

Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray ile sözleşme yeniledi! İşte serbest kalma bedeli...
​Galatasaray,Kerem Aktürkoğlu

Galatasaray, bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kerem Aktürkoğlu ile anlaşma sağladı. Sarı kırmızılılar, Taylan, Luyindama ve İsmail Çipe'den sonra çok önemli bir hamle daha yaptı. Olympique Lyon ve Wolfsburg kulüplerinin de kadrosuna katmak istediği Kerem Aktürkoğlu, kulübün yeni sözleşme teklifini kabul etti.

A Spor'un haberine göre; bu sezon yıldızını parlatan ve hem Galatasaray hem de Milli Takım'ın değişilmez oyuncuları arasına giren Kerem ile 2026 yılına kadar anlaşma sağlandı.

MİLLİ ARA SONRASI İMZALAR ATILACAK

Kerem Aktürkoğlu, milli takım dönüşünde Galatasaray ile 5.5 yıllık sözleşmeye imza atacak. Kerem'in yıllık 900 bin TL olan ücretine de ciddi bir artış yapılacak.

Detayları aktaran A Spor muhabiri Emre Kaplan, "Genç oyuncu ile 2026 yılına kadar anlaşma sağlandı ve yıllık 8 milyon TL'den 5.5 yıllık sözleşme imzalanacak. Sözleşmesine serbest kalma maddesi de eklenecek. Konuşulan rakam ise 30 milyon Euro civarı..." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...