Tgrt Haber
06 Ekim 2021 19:54

Kerem Aktürkoğlu için geliyorlar! Galatasaray son dakika transfer haberi

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Ocak ayı ara transfer dönemi çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da gözler bir yandan da mevcut oyuncuların son durumuna çevrildi... Sarı-kırmızılılarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve A Milli Takım'a kadar yükselen Kerem Aktürkoğlu, Avrupa ekiplerinin de radarına girdi. Bir süredir genç futbolcuyu takip eden Alman ekibi Wolfsburg'un milli arada İstanbul'a geleceği ve Galatasaray yetkilileriyle resmi girişimlere başlayacağı iddia edildi.

Kerem Aktürkoğlu için geliyorlar! Galatasaray son dakika transfer haberi
​Galatasaray,Kerem Aktürkoğlu,Wolfsburg,transfer

Galatasaray, Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup ederek 14 puana yükseldi ve zirveyle aranın açılmasına izin vermedi. Sarı-kırmızılılar, milli araya moralli girerken, transfer çalışmaları da hız kazandı. Cimbom'da, Teknik Direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda ocak ayı transfer dönemi için transfer harekatı devam ediyor. Aslan'da, kadroya katılması planlanan oyuncular için scout ekibinin vereceği rapor bekleniyor. Burak Elmas ve yönetimi, takımdaki maaş bütçesini azaltmak adına ayrılması beklenen oyuncular için çalışmalar yaparken, sarı-kırmızılılara bir transfer teklifi geldi.

KEREM İÇİN İSTANBUL'A GELİYORLAR

Yeni Asır'ın haberine göre; Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu'na, Almanya Ligi takımlarından Wolfsburg talip oldu. 22 yaşındaki oyuncu için resmi girişimlere başlayan yeşil-beyazlı kulübün yetkilileri, milli arada İstanbul'a gelecek. Milli oyuncunun, sarı-kırmızılılarla 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunurken, Galatasaraylı yetkililerin Kerem için kapıyı en az 10 milyon Euro'dan açmayı planladığı kaydedildi.

PİYASA DEĞERİ 3.5 MİLYON EURO!

Güncel piyasa deperi 3.5 milyon Euro olan Kerem Aktürkoğlu, geçtiğimi sezonun başında 24 Erzincanspor'dan bedelsiz olarak kadroya katılmıştı. Sezon içerisinde gösterdiği performansla adından söz ettiren genç yıldız, başarılı performansıyla milli takıma çağrılmıştı. Kerem Aktürkoğlu, geçtiğimiz sezon Galatasaray'da 29 maça çıkarken 6 gol, 3 asist kaydetmişti. Kerem bu sezon şu ana kadar çıktığı 16 karşılaşmada ise 3 gol, 3 de asistle oynadı. 1.73 boyundaki futbolcu, kariyerinde Karacabey Bld, BB Bodrumspor ve Başakşehir U21'de oynamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...