Tgrt Haber
26 May 2022 22:05 - Güncelleme : 26 May 2022 22:22

Kerem Aktürkoğlu rekor bedelle ayrılıyor!

Galatasaray transfer haberleri: Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund Galatasaray'ın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu için astronomik bir rakamı gözden çıkardı...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Kerem Aktürkoğlu rekor bedelle ayrılıyor!
Galatasaray,,

Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu bu sezon gösterdiği etkili performansla hayali olan Avrupa'ya yelken açmaya hazırlanıyor...

Sezonun sona ermesinin ardından veda gibi bir paylaşım yapan milli futbolcu için Borussia Dortmund kesenin ağzını açtı. Alman devinin yeni hocası Edin Terzih'in Kerem Aktürkoğlu'nun transferi için ısrarcı olduğu iddia edildi.

KEREM AKTÜRKOĞLU REKOR KIRACAK!

Akşam'da yer alan habere göre; Alman temsilcisi, 23 yaşındaki oyuncuyu renklerine katmak istiyor ve bu transfer için 15-20 milyon Euro'luk bir maliyeti göze almış durumda...

Arda Turan, 24 yaşındayken 2011 yılında 13 milyon Euro'luk rekor bonservis bedeliyle Atletico Madrid'e transfer olmuş ve bu rakam o dönem Türkiye'den transfer edilen yerli bir oyuncu için ödenen en yüksek bonservis bedeli olarak kayıtlara geçmişti.

Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kerem Aktürkoğlu'na Borussia Dortmund'un yanı sıra, Fransız ekibi Lyon dahil birçok Avrupa kulübünün ilgisi olduğu da biliniyor.

Kerem Aktürkoğlu rekor bedelle ayrılıyor!

GENÇ YILDIZ GALATASARAY'IN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

Geçen sezon ortaya koyduğu futbolla herkesin beğenisini kazanan Kerem, toplam 51 maçta forma giyerken 13 gol ve 12 asistlik süper bir performans sergiledi. Genç oyuncu, Galatasaray'ın ligdeki 38 maçından 37'sinde forma giyerek hocaların vazgeçilmezi oldu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...