Tgrt Haber
17 Ocak 2022 19:56

Kerem Aktürkoğlu'na Atletico Madrid talip! İşte yapılan teklif...

Son dakika transfer haberi: Galatasaray'ın bu sezonki en etkili futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, performansıyla büyülemeye devam ediyor. 23 yaşındaki milli futbolcu, Avrupa'nın dev kulüplerini de peşine taktı. Her geçen gün performansını yükseltmeye devam eden ve kendine çok şey katarak ilerleyen Kerem'in birçok talibi bulunsa da son olarak İspanyol devi Atletico Madrid, genç yıldız için kesenin ağzını sonuna kadar açtı.

Kerem Aktürkoğlu'na Atletico Madrid talip! İşte yapılan teklif...
Galatasaray,Domenec Torrent,Fatih Terim,Kerem Aktürkoğlu,Atletico Madrid

Deneyimli çalıştırıcı ile ilk maçına çıkan Cimbom, beklentilerin bir hayli altında kaldı ve Hatayspor deplasmanından 4-2'lik skorla mağlup döndü. Ancak Galatasaray'da kaybedilen bu maçta da parlayan isim aynıyıdı: Kerem Aktürkoğlu.

Fatih Terim ile büyük bir gelişim gösteren Kerem Aktürkoğlu, yeni hocası Domenec Torrent ile de yükselişini sürdürüyor.  Attığı şık frikik golü ve oynadığı oyunla yıldızlaşan Kerem Aktürkoğlu, yeteneklerini bir kez daha sergiledi. Sarı-kırmızılıların geçtiğimiz sezonun başında 24 Erzincanspor'dan kadrosuna kattığı Kerem, Avrupa'nın dev kulüplerini radarına girdi...

Galatasaray'ın sözleşmesini uzattığı yıldız futbolcunun adı, Lyon, Roma, Atalanta ve Sevilla ile anılmaya başladı. Ayrıca Halil Dervişoğlu'nu iki sezondur sarı-kırmızılılara kiralayan Brentford'un da oyuncusunun durumunu takip ederken Kerem'in performansından etkilendiği belirtildi.

EN CİDDİ ADAY: ATLETİCO MADRİD!

Kerem Aktürkoğlu için şuandaki en ciddi aday ise İspanyol devi Atletico Madrid. İspanyol basını da bu ilgiyi yapılan haberle doğruladı.

Ortaya atılan iddialara göre İspanyol devi, başarılı kanat oyuncusu için 14 milyon euroyu gözden çıkardı.. Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri Erkut Söğüt de Atletico Madrid iddialarını yalanlamadı. La Liga devinin sarı-kırmızılı yönetimle masaya oturup transfer için anlaşma sağlayacağı ileri sürüldü.

Galatasaray'ın 2020 Eylül ayında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Kerem, bu sezon tüm kulvarlarda 33 maça çıktı. 8 gol ve 6 asist kaydetmeyi başardı.

2011 yılının Ağustos ayında Arda Turan 13 milyon euro bedelle Atletico Madrid'e transfer olmuş ve çok başarılı bir dönem geçirerek Barcelona'nın yolunu tutumuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...