Tgrt Haber
01 Aralık 2021 18:43

Kerem Aktürkoğlu'na kanca! 30 milyon Euro...

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Galatasaray ve Milli Takım'da gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Kerem Aktürkoğlu için Avrupa kulüpleri sıraya girdi. Fransız basını bu kulüpleri tek tek açıklarken, Kerem'in transferini noktalamak için gerekecek bonservis bedelini de yazdı.

Kerem Aktürkoğlu'na kanca! 30 milyon Euro...
Galatasaray,Kerem Aktürkoğlu

Geçtiğimiz sezon başında 3. Lig'den Galatasaray'a transfer olan Kerem Aktürkoğlu, gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanarak Avrupa devlerinin de radarına girdi.

Türkiye A Milli Futbol Takımı'na da yükselen Kerem Aktürkoğlu için transfer haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Fransız basını, genç yıldızın geleceğini masaya yatırırken, 7 kulübün talip olduğunu belirtti.

Fransız basınına yansıyan haberde şu ifadeler kullanıldı:

"Fransız kulüpleri şimdiden transfer dönemine hazırlanıyor. Bu doğrultuda Marsilya, Lyon ve Lille, Galatasaray'ın kanat oyuncusu Kerem Aktürkoğlu ile ilgileniyor.

Galatasaray'ın 23 yaşındaki futbolcusu iyi bir performans sergiliyor ve talipleri artıyor. Avrupa Ligi'nde Marsilya'ya karşı yaptığı asistle takımının galibiyetinde ve tur atlamasında büyül rol oynadı.

Oyuncunun arzusu, düzenli olarak Şampiyonlar Ligi'nde oynayan daha prestijli bir kulübe gitmek. İlgilenen takımlar arasında; Valencia, Lazio, Wolfsburg, Frankfurt, Lyon, Lille ve Marsilya var.

Bu nedenle 3 Fransız kulübünün kanat oyuncusunu almak için şansı var ancak oyuncuyu ve takımını ikna etmeleri gerekecek.

Bu transferin bedeli 30 milyon Euro'ya çıkabilir. Ligue 1 kulüpleri için önemli bir miktar."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...