Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Ocak 2022 19:39

Galatasaray'a Kerem Aktürkoğlu teklifi!

Son dakika transfer haberi: 3. ligden Galatasaray'a transfer olmasının ardından gösterdiği performansla dikkat çeken Kerem Aktürkoğlu dev takımların radarına girdi. Birçok Avrupa ekibinin scoutlar aracılığıyla izlettiği 23 yaşındaki futbolcu için sarı-kırmızılılara ilk resmi teklif geldi. Özellikle Bundesliga takımlarının yakın markajında olan genç yıldız için Galatasaray ile temasa geçildi.

Galatasaray'a Kerem Aktürkoğlu teklifi!
​Galatasaray,Kerem Aktürkoğlu

Galatasaray forması altında harika bir ilk yarıyı geride bırakan Kerem Aktürkoğlu'nun talipleri her geçen gün artıyor. Galatasaray'a genç oyuncu için ilk resmi teklif de geldi.

Akşam'ın haberine göre; Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg 23 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak için sarı-kırmızılı kulübün kapısını çalan ilk kulüp oldu. Stuttgart ve Hoffenheim de Kerem ile yakından ilgilenen diğer Bundesliga ekipleri oldu.

15 MİLYON EURO...

Sarı-kırmızılı yönetim, genç oyuncu için 15 milyon euronun üzerinde gelecek tekliflerin değerlendirmeye alacak. Kerem'in Galatasaray ile olan sözleşmesi 2026 yılının haziran ayında bitiyor. Transfermarkt verilerine göre, Aktürkoğlu'nun piyasa değeri 6 milyon euro. Kerem Aktürkoğlu, bu sezon 32 maçta 7 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...