Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Nisan 2014 19:27

Konyaspor, Beşiktaş maçında ilk 11'ler belli oldu

Süper Lig'de 29. hafta Beşiktaş Konya maçı ile açılıyor. Konya Beşiktaş maçı canlı yayını burada olacak. İşte Torku Konya Beşiktaş maçı muhtemel 11'leri...

Konyaspor, Beşiktaş maçında ilk 11'ler belli oldu
Süper Lig,Beşiktaş Konyaspor maçı ilk 11leri, Beşiktaş Konyaspor maçı kadroları, Beşiktaş Konyaspor maçı ilk 11leri, Beşiktaş Konyaspor maçı canlı,

Süper Lig'de 29. haftanın açılış maçında Torku Konyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Konya Atatürk Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada Çağatay Şahan düdük çalacak.
MUHTEMEL 11'LER
KONYASPOR: Itandje, Ali Turan, Selim, Vukovic, Mehmet Uslu, Ali Çamdalı, Mbamba, Djalma, Helb,
Hasan Kabze, Gekas.
BEŞİKTAŞ: Tolga, Atiba, Franco, Dany, İsmail, Veli, Jones, Olcay, Oğuzhan, Motta, Almeida.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Torku Konyaspor'a çirkin ve kötü tezahurat nedeniyle bir maç ceza verdi. Bu durumda Torku Konyaspor-Beşiktaş maçı kadın ve 12 yaşındaki çocuklar önünde oynanacak. Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor'a konuk olacak Beşiktaş'ta, sakat oyuncuların çokluğu teknik heyeti düşündürüyor. Siyah-beyazlılar bu kritik deplasmana 5 oyuncusundan yoksun çıkacak. Beşiktaş'ta karşısında Sivok, Holosko, Ömer, Fernandes ve Ersan, Torku Konyaspor'a karşı forma giyemeyecek. Tedavisi tamamlanan Gökhan Töre ve Mustafa Pektemek Konya kafilesinde yer aldı. Ancak iki oyuncunun oynaması beklenmiyor. Teknik direktör Slaven Bilic, savunmanın ortasını Franco - Dany ikilisinden oluşturacak. Hırvat teknik adam defansın solunda İsmail Köybaşı'ya şans verecek. Savunmanın önüne Veli ve Jones'i monte edecek olan Bilic'in, sağ önde Olcay Şahan'a sol önde Motta'ya, forvet arkasında da Oğuzhan'a görev vermesi bekleniyor.
4 OYUNCU KART SINIRINDA
Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbisi öncesinde 4 oyuncu kart sınırında bulunuyor. Siyah beyazlılarda franco, veli, olcay ve jones, torku konyaspor maçında sarı kart görürse gelecek hafta derbide forma giyemeyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...