Tgrt Haber
17 Ağustos 2022 07:53 - Güncelleme : 17 Ağustos 2022 07:59

Kopenhag taraftarından Trabzonspor'un yıldızına tepki: Islıkladılar!

Trabzonspor'un Kopenhag ile oynadığı Şampiyonlar Ligi play-off turu maçında Danimarkalı taraftarlar hiç beklenmedik bir isme tepki gösterdi. Bordo-mavililerin yeni transferi Larsen, karşılaşmada topu her ayağına aldığında tribünler tarafından ıslıklandı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Kopenhag taraftarından Trabzonspor'un yıldızına tepki: Islıkladılar!
Trabzonspor,Larsen,Kopenhag

Trabzonspor'un yeni transferi Larsen, ülkesinin takımı Kopenhag ile oynanan karşılaşmada ilginç bir tepki ile karşı karşıya kaldı.

İlk başta anlam verilemeyen tepkinin sebebi sonradan ortaya çıktı. Brondby altyapısından yetişen ve sonrasında Nordsjaelland takımında forma giyen Danimarkalı oyuncu, Kopenhag'ın rakiplerinde mücadele etmiş olması ve geçmiş dönemlerde yapılan transfer tekliflerine olumsuz yanıt vermesi sebebiyle tepki görerek ıslıklandı.

Kopenhag taraftarından Trabzonspor'un yıldızına tepki: Islıkladılar!

Öte yandan Trabzonspor'da forma giyen bir diğer Danimarkalı oyuncu Cornelius ise Kopenhaglı taraftarlardan tepki görmedi. Golcü oyuncu eski takımının taraftarları tarafından olumlu bir tepki aldı. Cornelius'un gol atmayı başaramamış olması da bunda bir etken...

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...