Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Kasım 2021 07:24

Kuntz’dan Dünya Kupası açıklaması: Üzerimize düşeni yapacağız

A Millî Takım’ın hocası Stefan Kuntz, Katar hayalini kovalayacaklarını belirterek “Üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

Kuntz’dan Dünya Kupası açıklaması: Üzerimize düşeni yapacağız
a milli takım,,türkiye,,cebelitarık,,dünya kupası,,maç,

Dünya Kupası’na gitmenin kendi ellerinde olmadığını söyleyen A Millî Takım’ın hocası “Ancak biz Cebelitarık ve Karadağ’ı yenip Norveç’in kaybetmesini bekleyeceğiz” dedi.

İyi başladığı Dünya Kupası elemelerinde üst üste aldığı kötü sonuçlarla gruptaki iddiasını kaybeden A Millî Takım’ın, az da olsa Katar umudu sürüyor. Grup ikinciliği için ay yıldızlıların Cebelitarık ve Karadağ maçlarını kazanması, son maçını grup lideri Hollanda ile deplasmanda oynayacak olan Norveç’in de puan kaybetmesi şart. Riva’da oyuncularıyla sık sık toplantılar yapan A Millî Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, iki maçı da kazanarak üzerlerine düşen görevi yerine getirmeleri gerektiğini söyledi.

LETONYA MAÇINDAKİ HAVA

Grup sonuncusu Cebelitarık’ı küçük görmemeleri gerektiğini anlatan Kuntz “İlk maçın ne kadar zor geçtiğini gördünüz. Hiçbir rakibi hafife almamak gerekiyor. İki karşılaşmayı da aynı ciddiyetle oynayıp, Norveç’in puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Biz üzerimize düşeni yapalım, gerisine sonra bakarız” dedi. Takım ruhuna vurgu yapan Kuntz “Letonya’yı son dakikada yendiğimiz maçta beni asıl etkileyen sonuna kadar mücadele etmemiz ve sonrasında gördüğüm kenetlenmeydi. O tablonun devamını istiyorum” dedi.

Kuntz’dan Dünya Kupası açıklaması: Üzerimize düşeni yapacağız

ALMAN HOCA GEVŞEKLİK İSTEMİYOR

Cebelitarık maçı hazırlıklarını sürdüren ay yıldızlı takımda Teknik Direktör Stefan Kuntz, sık sık oyuncularını taktik tahtası etrafında toplayıp yapmaları gerekenleri anlatıyor. Alman teknik adam galibiyet için beceri, istek, azim ve taktik disiplin gerekir” uyarısında bulunuyor.

Dünkü idmanda kalecilerin, görüş açılarını daraltan özel gözlüklerle kenar ortaları karşılaması dikkat çekiciydi.

Kuntz’dan Dünya Kupası açıklaması: Üzerimize düşeni yapacağız

HAKEM UKRAYNALI

A Millî Takım’ın yarın Cebelitarık ile yapacağı maçı Ukraynalı hakem Serhiy Boiko yönetecek. Başakşehir Fatih Terim Stadında saat 20.00’de başlayacak karşılaşmada Boiko’nun yardımcılıklarını Volodymyr Volodin ile Viktor Nyzhnyk üstlenecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...