Tgrt Haber
20 Kasım 2021 12:00

Lazio’dan Vedat Muriqi kararı

Lazio, 20 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe'den transfer ettiği Vedat Muriqi ile kararını verdi! Beklentileri karşılayamayan Kosovalı golcü ile yollar devre arasında ayrılacak.

Lazio’dan Vedat Muriqi kararı
lazio,,vedat muriqi,,fenerbahçe,

Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri, transfer döneminin yaklaşmasıyla beklentileri karşılayamayan oyuncuların kulüpten bonservisle veya kiralık olarak gönderilmesini istedi.

Takımdan ayrılma ihtimali olan isimlerden biri de Vedat Muriqi. Geçtiğimiz yıl 20 milyon euro bedelle Fenerbahçe’den Lazio’ya transfer olmuştu. İtalya’da beklentileri karşılayamayan Kosovalı golcü, takımdan ayrılacaklar listesine eklendi.

Corriere Dello Sport'un haberine göre, Vedat Muriqi'nin de aralarında olduğu 6 futbolcunun üstünü çizen İtalyan teknik adam Sarri, bek ve kanat transferi yapılması için de talimat verdi.

Vedat Muriqi, Lazio'da ikinci sezonunu geçiriyor. Toplam 43 maça çıkan Muriqi bu maçlarda sadece 2 gol atarak kariyerindeki en kötü performansı sergiledi. Muriqi, son golünü 31 Ocak'ta attı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...