Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Şubat 2014 17:53 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 11:41

Liverpool,Swensa maçı özeti ve golleri

İngiltere Premier Ligi 27. hafta karşılaşmasında Liverpool evinde Swansea ile karşı karşıya geldi.

Liverpool,Swensa maçı özeti ve golleri
Liverpool,Swensa maçı,Liverpool,Swensa maçı özeti,Liverpool,Swensa maçı özeti ve golleri,

Maça oldukça hızlı başlayan ev sahibi ekip henüz 3'üncü dakikada Daniel Sturridge ile öne geçti.(1-0) Golden sonra da hız kesmeyen Kırmızılar,20'inci dakikada Jordan Henderson'un golüye farkı ikiye çıkardı.(2-0) Ancak Swansea'nın Liverpool fırtınasını dindirmesi fazla uzun sürmedi. Swansea adına sahneye çıkan Jonjo Shelvey 23'üncü dakikada farkı bire indirdi. (2-1) Bu golden 4 dakika sonra Swansea, bu kez Fildişili golcüsü Wilfried Bony ile maçta eşitliği yakaladı.(2-2) Gollerin yağmur gibi yağdığı maçta ilk golün sahibi Sturridge bu kez 36'ıncı dakikada bir kez daha ağları havalandırarak kendisinin 2'inci takımının ise 3'üncü golünü kaydetti. (3-2) İlk yarıda başka gol olmayınca Liverpool soyunma odasına 3-2 önde gitti.
İkinci yarıya hızlı başlayan Swansea, 47'inci dakikada penaltı vuruşu kazandı. Günün başarılı ismi Bony de bu fırsatı affetmedi. (3-3) Bu dakikadan sonra oyun biraz yavaşla da Liverpool, 74'üncü dakikada yine Jordan Henderson'un ayağından bulduğu golle eşitliği yeniden bozdu. (4-3)Kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca Liverpool, zorlu mücadeleyi 4-3 kazanarak puanını 56'ya çıkardı ve zirve yarışından kopmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...