Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Ağustos 2021 16:04

Beşiktaş'tan orta saha hamlesi! Ljajic'in yerine Bertolacci... Son dakika transfer haberleri

Son dakika Beşiktaş transfer haberine göre; Süper Lig'e 3 puanla başlayan son şampiyon Beşiktaş, transferde de hız kesmiyor. Son olarak Batshuayi'yi renklerine bağlayan siyah-beyazlılar, orta saha transferi için Fatih Karagümrük forması giyen Andrea Bertolacci'yi listesine aldı.

Beşiktaş'tan orta saha hamlesi! Ljajic'in yerine Bertolacci... Son dakika transfer haberleri
Beşiktaş,Süper Lig,Çaykur Rizespor,Şampiyonlar Ligi,Fatih Karagümrük,Bertolacci

Süper Lig'e Çaykur Rizespor galibiyetiyle başlayan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi öncesi transfer çalışmalarında da gaza bastı. Son olarak kadrosuna Belçikalı yıldız golcü Batshuayi'yi katan siyah-beyazlılar, orta saha için de arayışlarını sürdürüyor.

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; sekiz numara transferi için Elneny, Fernando ve Gedson'la görüşen siyah-beyazlılar, Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'te forma giyen Bertolacci'yi de listesine aldı. İtalya'da Milan, Genoa, Sampdoria ve Roma formaları giyen 30 yaşındaki oyuncuya karşılık kadro dışı bırakılan Adem Ljajic teklif edildi. İstanbul ekibi bu teklifi düşünmek için süre istedi.

ANDREA BERTOLACCI KİMDİR?

11 Ocak 1991 tarihinde Roma'da dünyaya gelen Andrea Bertolacci, kariyerine Roma altyapısında başladı. Sırasıyla Lecce, Genoa, Milan ve Sampdoria kulüplerinde forma giyen İtalyan yıldız, geçtiğimiz sezonun devre arasında Fatih Karagümrük'e gelmişti. Merkez orta saha olarak görev yapan Bertolacci, on numara ve ön libero mevkilerinde de göre yapabiliyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...