Tgrt Haber
14 Haziran 2014 19:38

Lucescu 'beni bekleyin' mesajı verdi

Hafta içi G.Saray'la iki yıllık sözleşme imzalaması beklenen Lucescu, Başkan Ünal Aysal'a, "Transferleri birlikte tekrar konuşalım. Yeni bir plan hazırlayalım" dedi.

Lucescu 'beni bekleyin' mesajı verdi
galatasaray, spor, roberto mancini, iddia, mircea lucescu, son haberler,

Galatasaray, Mircea Lucescu konusunda mutlu sona ulaşmak için artık saatleri saymaya başladı. Başkan Ünal Aysal'ın "Birinci önceliğimiz Lucescu'dan yana. Shakhtar Donetsk başkanıyla görüşüp kararını verecek" sözlerinin ardından Rumen hoca Shakhtar Başkanı Ahmetov ile CEO'su Palkin ile bugün Kiev'de görüşüp başkanın iznini alacak. Luce'nun pazartesi veya salı günü Aysal'ın özel uçağıyla İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Tecrübeli teknik adam yönetime transferler ve yeni sezon planlamasıyla bizzat ilgileneceğini belirtti ve çalışmaların başlatılmamasını istedi. G.Saray'ın Rumen hocayla 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

LUCE'NİN YERİNE MURAT YAKIN

Ukrayna basını Galatasaray'la anlaşan Lucescu'nun takımdan ayrılması durumunda Shakhtar Donetsk'in Türk asıllı İsviçreli teknik adam Murat Yakın'a yöneleceğini yazdı. Rumen çalıştırıcınun, İstanbul'a gitmesi durumunda Ukrayna ekibi Yakın ile görüşmelere başlayacak. Shakhtar'ın, Douglas Costa, Luiz Adriano gibi önemli oyuncularına Avrupa takımlarından teklifler gelirken, bu isimlerin kaderi de Luce'nin durumuna göre netleşecek. Bu arada tecrübeli hocanın Türkiye temsilcisi Orçun Yücel, "Lucescu %99.9 G.Saray'da diyebilirim. Önümüzdeki hafta sözleşme imzalayacak" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...