Tgrt Haber
28 Temmuz 2022 05:51 - Güncelleme : 28 Temmuz 2022 07:17

Mircea Lucescu 'Putin' tezahüratı atan Fenerbahçe taraftarına tepki gösterdi

Fenerbahçe’yi 2-1 yenerek Şampiyon Ligi’nde bir üst tura çıkan Dinamo Kiev’de teknik direktör Mircea Lucescu, ‘Putin’ tezahüratında bulunan Fenerbahçe taraftarlarına tepki gösterdi. Karşılaşmanın ardından basın toplantısına katılmayan Lucescu, “Taraftarlardan böyle tezahürat beklemezdim, yazık” ifadelerini kullandı. Lucescu ayrıca maç öncesinde Jesus'un yaptığı 'faul' açıklamasına göndermede bulundu.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Mircea Lucescu 'Putin' tezahüratı atan Fenerbahçe taraftarına tepki gösterdi
fenerbahçe,lucescu,Putin,Dinamo Kiev

UEFA Şampiyonlar Ligi 2’nci Ön Eleme Turu rövanş maçında Fenerbahçe evinde ağırladığı Dinamo Kiev’e 2-1 mağlup oldu. Sahadan uzatmalarda galip ayrılan Dinamo Kiev, adını 3'üncü ön eleme turuna yazdırdı.

PUTİN TEZAHÜRATLARINA TEPKİ GÖSTERDİ

Maçın 57.dakikasında Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'in Vitali Buyalsky'nin golüyle 1-0 öne geçtiği anda sarı-lacivertli taraftarlar golün şokunu yaşarken, rakip oyuncunun kışkırtıcı gol sevinciyle sinirlendi. Fenerbahçe tribünleri 'Vladimir Putin' tezahüratı yaparken maç sonrasında bu duruma Mircea Lucescu’dan tepki geldi.

LUCESCU: BÖYLESİ TEZAHÜRAT BEKLEMEZDİM YAZIK

Tecrübeli teknik adam, yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Sizlere soruyorum kaç tane faul yaptığımızı yine saydınız mı ? Her şey planımız dahilindeydi, işledi ve kazandık. Ama taraftarları hesaba katamamışız böylesi tezahüratlar beklemezdim, yazık" ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE YOLUNA UEFA’DA DEVAM EDECEK

Yoluna Avrupa'da UEFA Avrupa Ligi elemelerinden devam edecek olan Fenerbahçe, Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Çekya ekibi Slovacko ile eşleşmiş oldu. İlk maç İstanbul'da, rövanş ise Çekya'da oynanacak.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Engin 1 Ağustos 2022 08:36

rakip sana vurunca putin tezahuratı yapmak tam bi eziklik bence

Sonraki Haber Yükleniyor...