Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Mart 2014 22:38

Lucescu teklifi reddetti

Son dönemde ismi Galatasaray ile anılmaya başlayan Ukrayna Ligi'nin devi Shakhtar Donetsk'in teknik direktörü Mircea Lucescu'nun Rusya'dan gelen büyük teklifi reddettiği belirtildi.

Lucescu teklifi reddetti
mircea lucescu, şampiyonlar ligi, futbol haberleri, uefa, futbol, borussia dortmund, shakhtar donetsk, darijo srna, Futbol haberleri, Futbol,

Geçtiğimiz günlerde Valeriy Karpin ile yollarını ayıran SpartakMoskova'nın, Lucescu ile temasa geçerek ciddi bir yıllık ücret ile teklifini ilettiği, ancak 68 yaşındaki antrenörün kendilerini reddettiği ifade edildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Romen hoca, "Şu anda Ukrayna'da şampiyonluktan başka bir şey düşünmüyorum. Shakhtar ve ben yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu. Shakhtar, Ukrayna Ligi'nde 19. hafta sonunda Dinamo Kiev'in 2 puan önünde lider durumda bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...