Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Ocak 2022 21:55

Maç sonu gerginlik! Galatasaray taraftarını polis durdurdu...

Son dakika haberi: Galatasaray'ın evinde 2-1 kaybettiği Trabzonspor maçının ardından tansiyon yükseldi. Taraftarlar yönetime sert tepki gösterirken gerginliği çevik kuvvet ve özel güvenlik görevlileri engelledi.

Maç sonu gerginlik! Galatasaray taraftarını polis durdurdu...
Süper Lig,Trabzonspor,Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Trabzonspor'a evinde 2-1 mağlup olan Galatasaray'da taraftarlar, yönetim kurulunu istifaya davet etti.

Galatasaray Nef Stadı'nda oynanan maçın ardından tribünlerde "yönetim istifa" şeklinde tezahürat yapan sarı-kırmızılılar, bu tepkilerini stat dışında da sürdürdü.

Protokol tribünü önüne gelen bir grup taraftar, istifa yönündeki tezahüratlarına devam etti. Güvenlik önlemleri alan emniyet güçleri, taraftarları protokol tribünün önünden uzaklaştırdı.

"YÖNETİM İSTİFA" SESLERİ

Galatasaray'da taraftarların yönetimi istifaya davet etmesi bu karşılaşmada da sürdü.

Mücadelenin 90. dakikasında Trabzonspor'un 2-1 öne geçmesinin ardından taraftarlar, "Yönetim istifa" şeklinde tezahüratta bulundu. Taraftarlar, futbolculara da tezahüratlarla tepki gösterdi.

Maçın bitmesinin ardından bir süre tribünden ayrılmayan taraftarlar, protestolarını sürdürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...