Tgrt Haber
23 Aralık 2021 19:34

Malatyaspor-Kayserispor maçının ardından ortalık karıştı!

Spor Toto Süper Lig'in 18. hafta mücadelesinde Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, evinde Yukatel Kayserispor ile karşılaştı. Kayserispor'un 90+2. dakikada bulduğu golle mücadele 2-2 eşitlikle sona erdi. Maçın ardından ortalık karıştı, Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, hakemin üzerine yürüdü.

Malatyaspor-Kayserispor maçının ardından ortalık karıştı!
Süper Lig,Yeni Malatyaspor,Yukatel Kayserispor,Adil Gevrek

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor-Yukatel Kayserispor karşılaşması 2-2 sona erdi. Bu sonuçla Kayserispor puanını 21'e Malatyaspor ise 15'e yükseltti. Kötü gidişi durduramayan Malatyaspor'un kazanamama serisi 7 maça yükseldi.

MAÇIN ARDINDAN ORTALIK KARIŞTI!

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında 2-2 sona eren Öznur Kablo Yeni Malatyaspor-Yukatel Kayserispor maçının ardından gerginlik yaşandı.

Yeni Malatya Stadyumu'nda 2-2 sona eren karşılaşmanın ardından Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, sahaya girerek hakemlerin üzerine yürüdü. O anlarda tribünlerden "Vur, vur" sesleri yükseldi. Orta sahaya kadar ilerleyen Gevrek, futbolcuların araya girmesiyle durduruldu. Başkan Gevrek, futbolcu ve polis ekiplerince sakinleştirilmeye çalışılırken, hakemler sahadan ayrılamadı.

Çevresi polis ekiplerince kapatılan hakemler Hüseyin Göçek, Kamil Çetin ve Candaş Elbil, çevik kuvvet ekiplerince oluşturulan koridor eşliğinde yaklaşık 20 dakika sonra soyunma odasına geçebildi. Hakem üçlüsüne taraftarlar da tepki gösterirken, polis statta yoğun güvenlik önlemi aldı.

YENİ MALATYASPOR'UN PAYLAŞIMI: "KARA LEKE!"

Malatyaspor-Kayserispor maçının ardından ortalık karıştı!

YENİ MALATYASPOR'DAN BİR PAYLAŞIM DAHA: OPERASYON TAMAMLANDI

Malatyaspor-Kayserispor maçının ardından ortalık karıştı!

SADIK ÇİFTPINAR: "HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

Maç sonu konuşan Sadık Çiftpınar, "Soru soracak bir şey yok. Canlı yayında herkes gördü her şeyi. Yazıklar olsundan başka hiçbir şey demiyorum! Bunlar buralara gelip, üst düzey hakemlik yapıyorlar. Ben hakkımı helal etmiyorum. Takım arkadaşlarımın ter damlaları hepsine haram zıkkım olsun!" ifadelerini kullandı.

ADEM BÜYÜK: "ADAM BİZİ TEHDİT EDİYOR"

Adem Büyük maç sonu yaptığı açıklamada çok sert ifadeler kullnadı. Büyük, "Keşke hakemlerin içeriye nasıl girdiklerini gösterseydiniz. Haklısınız diyip, işin içinden çıkıyorlar.  Belki bize kapatma cezası gelebilir. Ayıp ya! Ne diyeyim ki? Maç bitti, "Haklısınız" diyip çıkıyorlar işin içinden. Neye haklıyız, maç bitti. Bir tanesi geliyor burada, "Siz alttan almazsanız ben alttan almam" diyor. Ya siz kimsiniz abi! Biz 2 kelime edince 3 maç ceza alıyoruz. Adam burada bizi tehdit ediyor. Ne yapalım biz şimdi. Bu skorun bahanesi değil. Bunlar kendilerini ne zannediyorlar. Güler misin, ağlar mısın? Bu kadarı da ayıptır! Yazık günah değil mi bize? Zorbay Küçük, beni "Sen alttan almazsan, ben hiç alttan almam" diye tehdit etti geçen hafta. Bu hafta da bu şeyler oldu. Bilmiyorum biz takım olarak ne yapacağız. Biri bana desin ki git şurada ara hakkını. Çok enteresan şeyler oluyor. Bundan sonra düzeleceğine de zerre inanmıyorum. Düzelmez! Her maçtan sonra neden hakem konuşuluyor?" dedi.

Malatyaspor-Kayserispor maçının ardından ortalık karıştı!

MAÇTAN DAKİKALAR

21. dakikada Mustafa Eskihellaç'ın uzun pasında defansın arkasında topla buluşan Tetteh, ceza yayı üzerinde bulunan Adem Büyük'e pasını verdi. Bu futbolcunun aşırtma vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Lung'da kaldı.

25. dakikada ev sahibi ekip öne geçti. Ndong'un savunmanın arkasına bıraktığı topla buluşan Mounir'in vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Lung'un solundan ağlarla buluştu: 1-0.

36. dakikada ev sahibi ekip farkı ikiye çıkardı. Sol kanatta savunmadan topu kazanan Mounir, ceza sahası yayındaki Adem Büyük'ü topla buluşturdu. Bu futbolcunun vuruşunda top filelere gitti: 2-0.

Karşılaşmanın ilk yarısı Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

55. dakikada Mustafa Pektemek'in pasıyla topla buluşan Gavranovic'in vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Ertaç Özbir'de kaldı.

56. dakikada konuk ekip farkı bire indirdi. Onur Bulut'un sağ kanattan yaptığı ortaya iyi yükselen Gavranovic'in kafa vuruşunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 2-1.

73. dakikada Mounir'in pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Tetteh'in vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Lung'da kaldı.

90. dakikada konuk ekip beraberliği yakaladı. Thiam'ın ortasında ceza sahasında topla buluşan Mustafa Pektemek'in vuruşunda, meşin yuvarlak ağlara gitti: 2-2.

Karşılaşma 2-2 berabere tamamlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...