Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Nisan 2014 17:18

Mancini Süper Lig'in şampiyonunu açıkladı

Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, yayıncı kuruluşa yaptığı lig yarışıyla ilgili açıklamada hedeflerinin ikincilik olduğunu söyledi.

Mancini Süper Lig'in şampiyonunu açıkladı
mancini, galatasaray, gstv, lig ikinciliği, kupa bursaspor, Futbol,,Galatasaray haberleri, Fenerbahçe haberleri, Beşiktaş haberleri, Trabzonspor haberleri, futbol, spor, transfer, Süper Lig, canlı maç, Galatasaray maçı, Galatasaray transfer, Fenerbahçe, t

Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, Bursaspor maçı öncesi gerçekleştirilen antrenmanda kulübün yayıncı kuruluşna açıklamalarda bulundu. İtalyan çalıştırıcı, ilk hedeflerinin kupada Bursa'yı geçip finalde kupayı almak olduğunu; ikincisi olarak ise ligde kalan maçları kazanıp 2. olmak istediklerini ifade etti. Roberto Mancini'nin açıklamaları şu şekilde; "Galatasaray Kadın Basketbol takımını kutluyorum. Çok büyük bir başarıya imza attılar. Bizden daha iyi iş başardılar. Onları tebrik ediyorum. Umarım biz de bir gün bu başarıyı gerçekleştiririz. Artık ligin ve kupanın geriye kalan maçlarında 2 hedefimiz var. Kupada Bursa'yı geçip, finalde kupayı almak. İkincisi ise ligde kalan maçlarımızı kazanıp 2. olmak. Şu an antrenmanda ilk hedefimizi gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde ilk hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...