Tgrt Haber
02 Temmuz 2014 21:33

Maradona geri dönüyor

Futbol dünyasının efsane isimlerinden Diego Maradona, yeniden teknik direktörlük yapabileceğini açıkladı. Maradona, Venezuela Milli Takımı’nın başına geçebileceğini ifade etti.

Maradona geri dönüyor
Arjantin,efsane,isim,Diego_Maradona,televizyon,program,Venezuela,Dünya_Kupası,teknik_direktör,Nicolas_Maduro Maradona,geri,dönüyor,

Arjantinli futbol efsanesi Diego Maradona, katıldığı bir televizyon programında Dünya Kupası'nın ardından Venezuela'nın başına geçebileceğini söyledi. Bundan sonra ciddi projelerde yer almak istediğini ifade eden Maradona, bugüne kadar Dünya Kupası bileti alamayan tek Güney Amerika ülkesi Venezuela'nın, teknik direktörlük kariyerine yeniden başlamak için doğru bir yer olacağını ifade etti.  Arjantinli efsane, Dünya Kupası'nın ardından Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'yu ziyaret edeceğini ve bu konuyu görüşeceğini dile getirdi. Venezuela'da son teknik direktör Cesar Farias, takımın 2014 Dünya Kupası elemelerinde başarısız olması üzerine görevinden istifa etmişti. Farias'tan boşalan koltuk için bazı isimler gündeme gelse de, resmi bir açıklama yapılmamıştı. Maradona ise daha önce, Textil Mandiyu, Racing Avellaneda, Al-Wasl ve Arjantin Milli Takımı'nı çalıştırmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...