Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Temmuz 2022 08:27 - Güncelleme : 13 Temmuz 2022 12:58

Marcao'dan sonra Nelsson da yolcu: Dünya devi talip oldu!

Galatasaray transfer haberleri: Süper Lig'in yeni sezonuna iddialı bir giriş yapmak isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Marcao'yu 15 milyon Euro'ya Sevilla'ya satan Cimbom'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Bir başka İspanyol ekibi Barcelona da sarı-kırmızılıların Danimarkalı stoperi Victor Nelsson'a talip oldu.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Marcao'dan sonra Nelsson da yolcu: Dünya devi talip oldu!
Galatasaray,Marcao,transfer,Victor Nelsson,Barcelona

Galatasaray'ın başarılı savunma ikilisi bozuldu... Marcao'nun Sevilla'ya transfer olmasının ardından Victor Nelsson'la da yollar ayrılabilir.

BARCELONA TALİP OLDU!

Danimarkalı futbolcuya, İspanyol devi Barcelona'nın talip olduğu ileri sürüldü.

Sezon başında 7 milyon Euro'ya Kopenhag'dan gelen 23 yaşındaki stoper, gösterdiği performansla birçok kulübün dikkatini çekmiş ve Danimarka Milli Takımı'na yükselmeyi başarmıştı.

Bu sezon sarı-kırmızılı takımda toplamda 40 maça çıkan genç savunmacı, 1 gol 1 asistlik performans sergiledi.

Fotomaç'ın haberine göre; Barcelona ile oynanan Avrupa Ligi son 16 turunda maçlarında Marcao ile birlikte başarılı bir performans sergileyen Nelsson'u listesine alan İspanyol devinin, 25 milyon Euro'yu gözden çıkardığı belirtiliyor.

Victor Nelsson, İspanya'da oynanan ve 0-0 biten ilk maçta Barcelona'nın yaptığı ataklardan 13 tanesini kesmiş ve girdiği tüm ikili mücadeleleri ve hava topu mücadelelerini kazanıp dikkatleri çekmişti.

Marcao'dan sonra Nelsson da yolcu: Dünya devi talip oldu!

SEVİLLA ŞİMDİ DE NELSSON İÇİN DEVREDE!

İspanyol kulübü Sevilla'ya yakınlığıyla bilinen ve digital yayıncılık alanında faaliyet gösderen La Colina de Nervion'un haberine göre; Galatasaray'dan Marcao'yu kadrosuna katan Sevilla'nın sıradaki hedefi Victor Nelsson...

İspanyol yetkilileri, geçtiğimiz sezon Marcao ile iyi bir uyum yakalayan genç stoperi transfer etmek için Galatasaray ile temaslara başladı. Ancak Endülüs temsilcisi henüz ne oyuncuyla ne de Galatasaray ile transfer için anlaşma sağlayamadı.

Geçtiğimiz sezon hem ligde hem de Avrupa'da uyum içinde oynayan ve savunmada güven veren iki oyuncu Avrupa'da birçok kulübün radarına girmişti. İspanyol kulübünün ilerleyen günlerde Nelsson için de resmi adımları atması bekleniyor.

Sezon başında 7 milyon Euro'ya Kopenhag'dan gelen 23 yaşındaki stoper, gösterdiği performansla birçok kulübün dikkatini çekmişti. Galatasaray'ın Nelsson'dan 20 milyon Euro gibi bir beklentisi var.

Nelsson ayrıca Danimarka Milli Takımı'na da çağrıldı. Bu sezon sarı-kırmızılı takımda toplamda 40 maça çıkan genç savunmacı, 1 gol 1 asistlik performans sergiledi.

VICTOR NELSSON KİMDİR?

Victor Nelsson, 14 Ekim 1998'de Danimarka, Hornbaek'de doğdu.

Nordsjaelland altyapısında futbola başlayan Nelsson, 2016'da 18 yaşındayken A takım kadrosuna dahil edildi. Genç yaşına rağmen formayı kapan ve Nordsjaelland'da geçirdiği 3 yılda toplam 98 maça çıkan Danimarkalı stoper, Temmuz 2019'da ülkenin köklü ekiplerinden Kopenhag'a 3.6 milyon Euro bonservisle transfer oldu.

Kopenhag'a kısa süre içerisinde uyum sağlayan 22 yaşındaki oyuncu, eski takımındaki form grafğini burada da yükseltti. İstikrarlı bir grafik çizen Nelsson, Kopenhag formasıyla toplam 86 maçta 1 gol, 2 asistle oynadı.

Danimarka alt yaş grup milli takımlarının vazgeçilmez ismi olan Nelsson, Kasım 2020'de ilk kez Ebbe Sand tarafından A Milli Takım kadrosuna dahil edildi.

1.85 boyunda olan ve sağ ayağını kullanan Nelsson, stoperin yanı sıra, sağ bek ve ön libero olarak da görev alabiliyor.

Galatasaray, Nelsson'u 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmıştı. Başarılı stoperin güncel piyasa değeri 12 milyon Euro civarında...

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...