Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Ocak 2022 19:12

Marcelo'dan Trabzonspor'a transfer cevabı!

Son dakika Trabzonspor transfer haberi: Süper Lig'de lider durumda bulunan bordo-mavililer, sol bek operasyonu kapsamında bomba bir isimle transfer görüşmesi yaptı. Uzun yıllar Real Madrid forması giyen Brezilyalı dünyaca ünlü yıldız futbolcu Marcelo'ya, Trabzonsporlu yetkililer teklif götürdü.

Marcelo'dan Trabzonspor'a transfer cevabı!
Trabzonspo,Real Madrid,Marcelo

Kadrosuna kaliteli bir sol bek katmak isteyen Trabzonspor, büyük ses getirecek bir transfer girişiminde bulundu. Real Madrid ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Marcelo ile temas kuran Trabzonspor, oyuncuya ciddi bir teklif iletti.

61 Saat'in haberine göre, oyuncu cephesi, tekliften memnuniyet duyduklarını dile getirerek Trabzonspor kulübüne dönüş yaptı. Brezilyalı oyuncunun Trabzonspor'a "Şimdilik Türkiye'yi düşünmüyoruz. Sezon sonu görüşebiliriz" cevabını verdiği öğrenildi.

Trabzonspor'un oyuncuya 2,5 Milyon Euro seviyelerinde bir rakam önerdiği ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...