Tgrt Haber
15 Haziran 2022 09:34 - Güncelleme : 15 Haziran 2022 09:51

Marcelo'nun Fenerbahçe'ye maliyeti belli oldu: Cep yakıyor!

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Real Madrid ile yollarını ayıran Brezilyalı yıldız Marcelo'nun Fenerbahçe'ye olası transferinde maliyeti belli oldu.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Marcelo'nun Fenerbahçe'ye maliyeti belli oldu: Cep yakıyor!
Fenerbahçe,Real Madrid,Marcelo,transfer

Yeni sezon öncesi teknik adam Jorge Jesus önderliğinde transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe rotayı sol bek transferine çevirdi ve bu doğrultuda Real Madrid'den ayrılan Marcelo'yu gündemine aldı.

Marcelo'nun Fenerbahçe'ye maliyeti belli oldu: Cep yakıyor!

CEP YAKACAK!

Akşam'da yer alan habere göre; Real Madrid ile yollarını ayıran 34 yaşındaki Brezilyalı yıldızın maaş beklentisi ise 6 milyon euro... Sarı-lacivertli yönetim, bu rakamı aşağı çekmek istiyor. Sponsorluk konusunda da görüşmeler sürüyor.

Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden de teklif alan yıldız sol bek Avrupa'da forma giymeye devam etmek istiyor. Avrupa'dan Marsilya da tecrübeli oyuncu ile ilgileniyor ancak maaş isteği bu transferde Fransız ekibini zorluyor.

Marcelo'nun Fenerbahçe'ye maliyeti belli oldu: Cep yakıyor!

ROBERTO CARLOS: TÜRKİYE'YE GİT!

Deneyimli oyuncunun arkadaşı ve futbolcu temsilcisi Marco Kırdemir, 'Marcelo ile konuştum. Ayrıca Marcelo ile çok iyi ilişkilerim var. Marcelo, vatandaşı Roberto Carlos'a 'Türkiye'ye gideyim mi' diye sordu? Roberto Carlos, 'Hiç düşünmeden Türkiye'ye git' dedi. Fenerbahçe isterse mutlaka git diyor. Ama Marcelo 5.5 milyon euro kazanıyor. Üstelik bonusları var. Türkiye'de bu kadar parayı hangi kulüp ödeyebilir. Çok büyük bir para... Gerçekleri konuşmak gerekir" ifadelerini kullandı.

Marcelo, Real Madrid'in kendisi için düzenlediği veda töreninde geleceğiyle ilgili " Türkiye'de mi oynayacaksın?" şeklindeki soruya, "Bilmiyorum. Geleceğim ile ilgili bir karar verdiğimde belki Instagram'da açıklarım" yanıtını vermişti.

34 yaşındaki Brezilyalı oyuncu geçtiğimiz sezon 17 resmi maçta 807 dakika sahada kaldı. Marcelo, bu süre içinde 2 asist yaparak takımına skor katkısında bulundu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...