Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Ekim 2021 21:38

Mario Balotelli yine rahat durmadı!

Süper Lig'in 9. hafta mücadelesinde Adana Demirspor, evinde Yeni Malatyaspor'a 2-0 mağlup oldu. Adana Demirspor'un yıldız golcüsü Mario Balotelli, yine çok konuşulacak bir harekete imza attı. İtalyan golcü, mücadelenin 7. dakikasında, ceza sahası içinde Yeni Malatyaspor'lu Sadık Çiftpınar'ın saçını çekti. Hakem Fırat Aydınus, pozisyon sonrası VAR ile bir süre görüşürken, ardından devam kararı verdi.

Mario Balotelli yine rahat durmadı!
Süper Lig,Adana Demirspor,Yeni Malatyaspor,Mario Balotelli,Sadık Çiftpınar

Süper Lig'de 9. hafta mücadelesinde Adana Demirspor ile Yeni Malatyaspor karşı karşıya geldi. Mücadele 2-0 Yeni Malatyaspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşma esnasında Mario Balotelli ile Sadık Çiftpınar arasında ilginç bir olay yaşandı. Adana Demirspor'un yıldız santrforu Mario Balotelli, mücadelenin 7. dakikasında Yeni Malatyaspor'un savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar'ın saçını çekerek yere düşürdü. Bu pozisyonun ardından VAR ile görüşme gerçekleştiren Fırat Aydınus, oyunun devam etmesine karar verdi.

İŞTE O POZİSYON:

Mario Balotelli yine rahat durmadı!

(Görüntü beIN Sports'tan alınmıştır...)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...