Tgrt Haber
21 Eylül 2021 22:56

Mario Balotelli'den Sergen Yalçın'a cevap!

Beşiktaş-Adana Demirspor maçı nefesleri kesen bir mücadeleye sahne olurken, siyah beyazlı ekip 3-0'lık avantajı koruyamadı, Adana Demirspor maçı 90+7'de 3-3'e getirerek 1 puanı adete sökerek aldı. Karşılaşmada en çok konuşulan olay ise Mario Balotelli'nin attığı golden sonra Sergen Yalçın'a yaptığı hareket oldu.

Mario Balotelli'den Sergen Yalçın'a cevap!
Süper Lig,Beşiktaş,Adana Demirspor,Mario Balotelli,Sergen Yalçın

Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş 3-0 öne geçtiği maçta Adana Demirspor'la 3-3 berabere kalırken, takımının ikinci golünü kaydeden Mario Balotelli saha kenarına gelerek Sergen Yalçın'a bir hareket yaptı.

Balotelli'nin bu hareketi, Sergen Yalçın'ın 2012’de bir televizyon kanalında kendisi için, "Bu çocuğun beyni yok" demesine tepki olarak yaptığı iddia edildi. Sergen Yalçın, 29 Eylül 2012 yılında bir televizyon kanalında katıldığı bir programda Balotelli için "Bu çocuğun beyni yok" demişti.

Mario Balotelli'den Sergen Yalçın'a cevap!

Manchester City'nin LA Galaxy ekibiyle oynadığı hazırlık maçında yaptığı ilginç topuk vuruşuyla tepki çeken Mario Balotelli'nin bu harekiytle ilgili Yalçın, "Şu harekete bak. Ne kadar saygısız bir insan. Laubali bir vuruş yapabilirsin, o normaldir, futbolun içinde var. Ama şu yaptığı hareket rakibe saygısızlık ve kendi karakterini gösteren bir hareket. Mancini yine iyi, oyundan almış. Ben olsam kovardım." demişti.

Mario Balotelli'den Sergen Yalçın'a cevap!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...