Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Ekim 2021 10:09

Merih Demiral Ronaldo'ya nefes aldırmadı: 'Bazı şeyler değişti'

Milli futbolcumuz Merih Demiral’ında forma giydiği Atalanta, Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United ile karşılaştı. Karşılaşma sonrası Merih, Juventus’tan eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo'ya sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla mesaj göndererek mesaj yolladı.

Merih Demiral Ronaldo'ya nefes aldırmadı: 'Bazı şeyler değişti'
merih demiral,ronaldo,atalanta,manchester united,şampiyonlar ligi

Şampiyonlar Ligi'nde Atalanta ile Manchester United karşı karşıya geldi. Atalanta forması giyen ve maça ilk 11’de başlayarak 28. Dakikada takımını 2-0 öne geçiren golü atan milli futbolcumuz Merih Demiral, karşılaşmanın ikinci yarısında oyundan çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısını konuk ekip Atalanta 2-0 önde kapatırken. İkinci yarıda ev sahibi Manchester United biri Ronaldo’dan olmak üzere bulduğu 3 golle maçı kazandı.

Merih Demiral Ronaldo'ya nefes aldırmadı: 'Bazı şeyler değişti'Merih Demiral'ın takımını 2-0 öne geçirdikten sonra yaşadığı gol sevinci

RONALDO'YA NEFES ALDIRMADI

Milli yıldızımız takımına sağladığı gol katkısının yanı sıra savunmada da Juventus’tan eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo'ya nefes aldırmadı. Oyunda yer aldığı sürede gösterdiği performans beğeni toplarken Merih Demiral karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu.

Merih Demiral Ronaldo'ya nefes aldırmadı: 'Bazı şeyler değişti'

MERİH’TEN RONALDO’YA GÖNDERME: BAZI ŞEYLER DEĞİŞTİ

Juventus’ta birlikte forma giydiği eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo’yla çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak "Kardeşim seni görmek güzel" diyen Merih Demiral, paylaşımında kalp emojisini kullandı. Bir başka paylaşımında ise Ronaldo ile olan mücadelesinin yer aldığı fotoğrafa yer veren milli futbolcu “Bazı şeyler değişti" notunun sonuna gülücük emojisi koydu.

Merih Demiral Ronaldo'ya nefes aldırmadı: 'Bazı şeyler değişti'

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...