Tgrt Haber
27 Ekim 2021 16:35

Son dakika! Merkez Hakem Kurulu Başkan ve üyeleri belli oldu! Yeni başkan Ferhat Gündoğdu

Son dakika haberi: Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Merkez Hakem Kurulu’nun Başkan ve üyelerini belirledi. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Serdar Tatlı'dan boşalan koltuğa Ferhat Gündoğdu'nun geldiği belirtildi.

Son dakika! Merkez Hakem Kurulu Başkan ve üyeleri belli oldu! Yeni başkan Ferhat Gündoğdu
merkez hakem kurulu,başkan,üyeler,Türkiye Futbol Federasyonu,MHK,TFF,Ferhat Gündoğdu

Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu'nun yeni başkanını belirlemek için gerçekleştirdiği toplantının sonuçlarını kamuoyuna duyurdu. Trabzonspor- Fenerbahçe mücadelesinin ardından Ali Şansalan'a yönelik tepkiler MHK'da krize neden oldu. Yaşanan gerginlik sonrası MHK Başkanı Serdar Tatlı istifa ettiğini duyurdu. MHK'de Serdar Tatlı'nın görevi bırakması sonrası başkanlık görevine, Metin Tokat'ın yerine kurul üyesi olarak atanan Ferhat Gündoğdu getirildiğini açıkladı.

Son dakika! Merkez Hakem Kurulu Başkan ve üyeleri belli oldu! Yeni başkan Ferhat Gündoğdu

TFF: YENİ MHK BAŞKANI FERHAT GÜNDOĞDU

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, TFF yönetim kurulunun bugün gerçekleştirdiği toplantıda Merkez Hakem Kurulu’nun başkan ve üyelerini belirlendiği duyuruldu. Buna göre, yeni başkanın Ferhat Gündoğdu olduğu ifade edildi.

FERHAT GÜNDOĞDU KİMDİR?

Merkez Hakem Kurulu Eğitimden Sorulu Üyesi Ferhat Gündoğdu "klasman üst gözlemciliği" görevini de yürütmüştür. Asıl mesleği doktorluk olan Ferhat Gündoğdu, Lokman Hekim Üniversitesi'nin akademik kadrosunda yer alıyor. Gündoğdu aynı zamanda Türk Eğitim Derneği 8(TED Koleji) şirketinde Okul Yatırımları ve Planlama Müdürü olarak görev yapıyor. Ferhat Gündoğdu asker kökenli isimlerden biridir. Kara Harp okulunu 1991 yılında bitirdi. Daha sonra Ankara Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde Yüksek Lisans yaptı. Atatürk Üniversitesi'nde ise masterını yaptı. Ankara Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde doktorasını da tamamlayan Gündoğdu, TED'de çeşitli görevlerde bulundu.

Son dakika! Merkez Hakem Kurulu Başkan ve üyeleri belli oldu! Yeni başkan Ferhat Gündoğdu
MHK'nin yeni başkanı Ferhat Gündoğdu oldu.

MERKEZ HAKEM KURULU ÜYELERİ

  • Yunus Yıldırım
  • Ahmet Şahin
  • Sebahattin Şahin
  • Hakan Sivriservi
  • Kamil Abitoğlu
  • Nihat Mızrak
  • Hikmet Öksüzoğlu
  • Serdar Çakıroğlu 

EN KISA ZAMANDA AÇIKLAYACAĞIZ DEMİŞTİ

TFF Başkanı Nihat Özdemir, bugün yaptığı açıklamada, "Bizim çok değer verdiğimiz MHK Başkanı Serdar Tatlı istifa etti. Bugünlerde yeni MHK Başkanı'nı ve kurulunu tayin ederek yolumuza devam edeceğiz. Bir iki gün içinde yeni MHK'mizi göreve getireceğiz. En kısa zamanda yeni MHK'yi meydana getirirken, bir taraftan da kurulumuz çalışmaları yapıyor. Yeni yıldan veya devre arasından itibaren hakemlik sisteminde nasıl iyileştirmeler yapabileceğimizi oturup kararlaştıracağız. Yeni MHK Başkanı için isimler var, birinde TFF olarak, kulüplere danışarak karar verip yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...