Tgrt Haber
19 May 2022 21:23 - Güncelleme : 19 May 2022 21:34

Mert Hakan Yandaş'a sürpriz talip!

Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş'a sürpriz bir takım talip oldu.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Mert Hakan Yandaş'a sürpriz talip!
Fenerbahçe,Mert Hakan Yandaş

Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş için Rus ekibi CSKA Moskova girişimlere başladı. Rus ekibinin yöneticilerinin transferi bitirmek için yoğun çaba gösterdiği ve kulüp yöneticileriyle bir araya geldiği belirtildi.

Son haftalardaki performansı ile göz dolduran Mert Hakan Yandaş, taraftarların gönlünü fethederken, asist katkılarıyla da beğeni topladı.

NTV Spor'un haberine göre; CSKA Moskova Başkanı Evgeny Giner, Yusuf Yazıcı'nın performansından etkilenerek takımda bir Türk oyuncu daha görmek istiyor. Transferin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

5 MİLYON EURO İDDİASI!

Rus ekibinin ilk etapta Fenerbahçe'ye 5 milyon Euro önerdiği ve bu teklifin kabul görmediği öne sürüldü. CSKA Moskava'nın kurmaylarının bu transfer için ısrarlı olduğu ve teklifi artıracağı da iddia edildi.

32 MAÇTA FORMA GİYDİ

Fenerbahçe'de bu sezon performansını yükselten ve formayı kapan Mert Hakan Yandaş, 32 müsabakada forma giydi. Tecrübeli orta saha rakip fileleri 2 kez havalandırma başarısı gösterdi. 27 yaşındaki oyuncu takım arkadaşlarına da 9 asist yaptı. Tecrübeli futbolcu bu karşılaşmalarda 10 sarı kart gördü.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...