Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Haziran 2022 13:26 - Güncelleme : 20 Haziran 2022 13:41

Mesut Özil "çocukluk aşkı" Fenerbahçe'yi takipten çıktı!

Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe'de kadro dışı kalan ve takımın başına geçen dünyaca ünlü teknik direktör Jorge Jesus tarafından da düşünülmeyen Mesut Özil, sosyal medya hesapları üzerinden Fenerbahçe'yi takipten çıktı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Mesut Özil "çocukluk aşkı" Fenerbahçe'yi takipten çıktı!
Fenerbahçe,,Ali Koç

Fenerbahçe ile Mesut Özil arasındaki soğuk savaş devam ediyor. Ali Koç'un "Futboldan çok ticaret düşünüyor" diyerek eleştirdiği 34 yaşındaki yıldız geçen sezon Ozan Tufan ile birlikte kadro dışı bırakılmıştı.

"Yüzyılın transferi" olarak 'Gel Beraber Mesut Olalım' slogalnıyla sarı-lacivertlilere 3.5 yıllık imza atan Mesut Özil'i Arsenal'den getirebilmek için büyük fedakarlık yapan Ali Koç pişman oldu.

Mesut Özil, kendi fotoğraflarını paylaşmadığı için Fenerbahçe'nin resmi Twitter hesabını takipten çıktı. 34 yaşındaki yıldızın, kulübün Twitter hesabını yöneten çalışanlarla küfürleştiği bile iddia ediliyor.

Sarı-lacivertli taraftarlar, "Arsenal'i bile takip ediyorsun çocukluk aşkım dediğin Fenerbahçe'yi sildin, yazıklar olsun" sözleriyle tepki gösterdi.

DİĞER BRANŞLARI TAKİPTEN ÇIKMADI

Mesut Özil'in diğer Fenerbahçe resmi hesaplarını takipten çıkmadığı görüldü.

E-Spor sektöründe de yatırımları bulunan Mesut Özil geçtiğimiz günlerde İngiliz medyasında "Futbolu bırakıp gamer olacak" şeklinde alaycı bir dille haber yapılmıştı.

Mesut Özil

ALMANYA'YA GİTTİ

Jorge Jesus tarafından sezon öncesi kamp kadrosuna alınmayan Mesut Özil, Almanya'ya gitti. Portekizli teknik direktör imza töreninde yönetimin Mesut'la ilgili aldığı karara uyacağını söylemişti. Menajerinin ağzından camiaya mesajlar gönderen Mesut Özil ise şunları söylemişti:

"SÖZLEŞMEMİ TAMAMLAYACAĞIM"

"Son günlerde kariyerim ile ilgi yapılan iddialarla ilgili olarak bir açıklama yapmam zorunlu oldu. İlk 6 ay ücret dahi almadan, çocukluk aşkım olan Fenerbahçe ile 3.5 yıl bir kontrat imzalayarak, kariyer hedefimi tamamlamıştım. Altını çizerek tekrarlıyorum; Fenerbahçe’den başka bir takımda kariyerimi noktalamayacağım. Sözleşmem süresi boyunca, Çubuklu formamızı terletmek tek amacım. Bu kararım çok net ve kesindir. Profesyonel yaşamın gereklilikleri gereği, yönetimimizin benimle ilgili bir karar alması durumunda ise bu tavra sadece saygı duyacağım. Çok çalışıp kendimi daima hazır tutacağım. Her zaman dediğim gibi; aslolan Fenerbahçe’dir. Büyük Fenerbahçe taraftarına sevgi ve saygılarımla."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...