Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 May 2022 22:05 - Güncelleme : 25 May 2022 22:20

Mesut Özil Fenerbahçe'de kalacak mı: Menajeri açıkladı!

Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt, oyuncusunun Fenerbahçe ile 2 yıl daha sözleşmesi olduğunu ve takımda kalacağını söyledi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: NTV Spor
Mesut Özil Fenerbahçe'de kalacak mı: Menajeri açıkladı!
Erkut Söğüt,Mesut Özil,Fenerbahçe

Erkut Söğüt, İngiliz gazetesi Mirror'a Mesut Özil'in Fenerbahçe'deki geleceği ve Arsenal'deki son dönemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'de yaklaşık 2 aydır kadro dışı kalan Mesut Özil'in sözleşmesinin sonuna kadar sarı-lacivertli takımda kalacağını belirten Erkut Söğüt, "Fenerbahçe'den ayrılması gündemde değil. İki yıl daha sözleşmesi var ve takımda kalacak. Antrenörüyle bir tartışma yaşadı ancak tüm detayları bilmiyorum. Sürekli yaşanan bir durumdu."

"HALA YAPABİLECEĞİ ŞEYLER VAR"

"İlginç bir şey değil çünkü oyuncular ve antrenörler arasında görüş ayrılıkları olabilir. Kariyerini Türkiye'de bitirmek isteyeceğini düşünüyorum. Her zaman Türkiye'de oynamak istiyordu. Fenerbahçe'de ve Türkiye'de hâlâ yapabileceği şeyler olduğunu düşünüyorum. Başka bir takıma gitmesi için bir gerekçe göremiyorum." dedi.

Mesut Özil'in Arsenal'deki son dönemine ilişkin de açıklama yapan Erkut Söğüt, Londra ekibinin aldığı kadro dışı kararına şaşırdıklarını ve bu kararı beklemediklerini söyledi.

"KADRO DIŞI KARARI SÜRPRİZ OLDU"

O dönem yaşananlarla ilgili Erkut Söğüt, "Sadece diğer oyuncularda olduğu gibi, adil davranılmasını istiyordum. Ancak kadro dışı kararı transfer döneminden birkaç gün önceydi ve tepki gösterebilmek için yeteri kadar zaman yoktu. Bizim için sürpriz bir karardı. Antrenörü onu kadroda istemedi. Oyuncu da bunu kabul etmek zorunda. Ne yapabiliriz ki? Mesut, Arsenal'de sözleşmesi bitene kadar kalmak istediğini her fırsatte söyledi. Fakat durumun değişmeyeceğini anladığında kenarda oturmanın bir anlamı olmadığını fark etti. Bu durum hiçbir oyuncu için kolay değil. Ayrılmak en iyi opsiyondu" ifadelerini kullandı.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 22'si Süper Lig'de olmak üzere 26 maçta süre alan Mesut Özil, sezonu 9 gol ve 2 asistle tamamladı.

Kaynak: NTV Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...