Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 May 2022 20:03 - Güncelleme : 26 May 2022 20:40

Mesut Özil resti çekti: Ali Koç küplere bindi!

Fenerbahçe'de Mesut Özil'in geleceği hala belirsizliğini koruyor... Başkan Ali Koç, yıldız futbolcunun menajeri ile kritik bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmede Özil'in menajerinin "Onu affetmeyi düşünmüyorsanız gerekirse tek başına antrenmanlarımızı sürdürür, kontratımızda yazan maddelere sadık kalırız" restine Başkan Koç'un bir hayli sinirlendiği belirtildi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: NTV Spor
Mesut Özil resti çekti: Ali Koç küplere bindi!
Fenerbahçe,Mesut Özil,Erkut Söğüt,Ali Koç

24 Ocak 2021'de Arsenal'le bağlarını kopararak büyük umutlarla 'Gel Beraber Mesut Olalım' mottosuyla Fenerbahçe'ye imza atan ve gelişiyle sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da çokca konuşulan Mesut Özil'in Konyaspor maçından sonra İsmail Kartal'ın aldığı radikal kararla kadro dışı kalması camiada şok etkisine neden olmuştu.

Sarı-lacivertli formayla çıktığı 26 maçta 9 gol 2 asistlik performansıyla bekleneni veremeyen ve sadece İsmail Kartal'la değil daha önce de Vitor Pereira'yla sorun yaşayan Mesut Özil'in Ali Koç tarafından tamamen gözden çıkarıldığı ifade edilirken, başkanın Beyaz TV'de yolları ayırma sinyalleri vermesi de dikkatlerden kaçmadı.

Mesut Özil resti çekti: Ali Koç küplere bindi!

Daha önce "Ticari işlerini bırakıp sahaya odaklanmalı" diyerek Mesut Özil'i uyaran Ali Koç'un 33 yaşındaki orta sahaya tahammülünün kalmadığı öğrenilirken, Lizbon'da prensip anlaşmasına varılan Jorge Jesus'un da Özil'le çalışmaya çok sıcak bakmadığı bildirildi.

MENAJERİ RESTİ ÇEKTİ!

Geçtiğimiz ay iki kez randevu istemesine rağmen Mesut Özil'in menajerine kapılarını kapatan Ali Koç'un Erkut Söğüt'le kritik bir görüşme yaptığı fakat bu görüşmenin Fenerbahçe açısından iyi geçmediği ifade edildi.

Mesut'un kulübüyle olan sözleşmesini sonuna kadar kullanacağını aktaran Erkut Söğüt'ün 'yolları ayıralım' talebine yanaşmadığı ortaya çıkarken ünlü menajerin Fenerbahçe yönetimine "Biz Arsenal'de bu gibi durumlarla çok karşı karşıya kaldık. Mesut orada 2-2,5 yılını kadro dışı olarak geçirdi eğer onu affetmeyi düşünmüyorsanız gerekirse tek başına antrenmanlarımızı sürdürür, kontratımızda yazan maddelere sadık kalırız" sözlerini sarf ettiği belirtildi.

Haberler.com'da yer alan iddiaya göre; Erkut Söğüt'ün bu ifadeleriyle şok olan Ali Koç'un bir hayli sinirlendiği bilgisi gelirken, sarlacivertli yönetimin Söğüt'e "Kendinize yeni bir kulüp bulun biz gereken kolaylığı göstereceğiz" karşılığını verdiği vurgulandı.

ENDONEZYA'DA İŞ BAĞLADI!

Fenerbahçe'deki geleceği merak edilen Mesut Özil'in M10 markası için Endonezya´da 100 milyon dolarlık ticari ve sponsorluk anlaşmaları imzaladığı iddia edilmişti. Türkiye ile Endonezya arasında son günlerde mekik dokuyan 34 yaşındaki futbolcu, bugün de  Jakarta kentindeki Gelaro Bung Karno Şehir Stadyumunda, genç takıma koçluk eğitimi gerçekleştirdi.

Mesut Özil resti çekti: Ali Koç küplere bindi!

ENDONEZYA'YA KAHVECİ AÇMIŞTI

Mesut Özil´in sahibi olduğu 39 Steps Coffee markası da frenchise anlaşmasına imza atmıştı. Yıldız futbolcu burada katıldığı bir panelde Endonezya'da futbol oynama ihtimali sorulunca şu cevabı verdi: "Fenerbahçe ile sözleşmem devam ediyor, orada kendimi mutlu hissediyorum. Endonezya'da oynama şansım olursa, Bali United'da oynamak isterim. Endonezya'nın havası güzel."

Kaynak: NTV Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...